China-Review.com.ua » Новости » До 31 березня родини з дітьми можуть оформити допомогу: по 2200 грн. на кожного члена сім’ї

До 31 березня родини з дітьми можуть оформити допомогу: по 2200 грн. на кожного члена сім’ї

Поделиться:
15 марта, 2023
Автор: Admin2
903
0
До 31 березня родини з дітьми можуть оформити допомогу: по 2200 грн. на кожного члена сім’ї

В Україні стартував новий вид благодійної допомоги. Цільова аудиторія — родини з неповнолітніми дітьми. Фінансує допомогу благодійна організація “Дитячі містечка”.

 Розмір допомоги 2200 гривень на одного члена родини. Виплачувати кошти будуть протягом трьох місяців. Щоправда дана виплата не стосується всіх без виключення. Вона націлена на окремі родини, які потребують матеріальної підтримки найбільше. Також є обмеження й по областях. Не всі включені до переліку претендентів.
 
 
Хто може отримати допомогу?
В перелік тих, хто може отримати виплату потрапили:
 
  • Родини де виховуються усиновлені діти.
  • Дитячі будинки сімейного типу.
  • Родини де виховуються діти з інвалідністю
Також подавати заявку можуть багатодітні сім’ї. Виплату можуть отримати вище перераховані категорії осіб, які проживають у Київській, Житомирській, Чернігівській, Сумський, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Одеській та Дніпропетровській областях.
Подавати заявку можна до 31 березня. Зробити це можна на сайті благодійної організації.
 
Є й інші актуальні види допомоги
Наразі в Україні можна оформити й інші види виплат. Окрім стандартної допомоги для ВПО, люди можуть оформити виплату від ООН. На неї, між іншим претендують не лише внутрішньо переміщені особи, а й пенсіонери незалежно від регіону проживання. Багатодітні родини, одинокі батьки, які самостійно виховують дітей. Люди з інвалідністю та інші вразливі категорії населення. Єдина умова — особа не повинна була отримувати цю виплату раніше.
 
Також, час від часу з’являється інформація про цільову допомогу, яку можуть отримати мешканці окремого регіону. Наприклад, днями закінчилася реєстрація на отримання ваучерів для покупок у Сільпо. Відбувалася акція в Ужгороді за підтримки місцевих органів влади. Допомога була націлена на внутрішньо переміщених осіб, які мають 1 або 2 групу інвалідності.

Комментарии

Новости Портала
Як відключити стеження Google на смартфонах
Вчера, 13:00 0

Як відключити стеження Google на смартфонах

Google відстежує інформацію про користувачів, але для яких цілей? Розповімо, за чим саме стежить Google, і як відключити стеження на телефоні.

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить
Вчера, 12:16 0

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить

С 1 мая в Украине будет произведен автоматический пересчет субсидий на неотопительный сезон. Большинство украинцев, имеющих субсидию, ничего не должны делать. Им не нужно никуда идти и ничего обновлять, субсидия будет автоматически начислена и выплачена наличными.

Видео