China-Review.com.ua » Новости » Представлена бездротова гарнітура доповненої реальності Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition

Представлена бездротова гарнітура доповненої реальності Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition

Поделиться:
13 марта, 2023
Автор: Admin2
982
0
Представлена бездротова гарнітура доповненої реальності Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition

Xiaomi презентувала на MWC 2023 Wireless AR Glass Discovery Edition. Це перші повністю бездротові розумні окуляри компанії. Крім того, в них використовуються надчіткі дисплеї і флагманська платформа Snapdragon для пристроїв, що носяться.

Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition важать всього 126 грамів, що досягається завдяки корпусу з магнієво-літієвого сплаву, деталям з вуглецевого волокна та кремнієво-кисневої анодної акумуляторної батареї власної розробки.
 
Окуляри побудовані на базі платформи Snapdragon XR2 Gen 1, розробленої спеціально для пристроїв віртуальної та доповненої реальності. За словами Xiaomi, їй вдалося домогтися затримки бездротового підключення, порівнянної з провідними рішеннями. Новинка підключається до смартфона через фірмову технологію зв'язку, що використовує комбінацію Wi-Fi і Bluetooth, що дозволяє досягти затримки на рівні всього 50 мс.
 
 
 
В окулярах використовуються екрани micro-OLED зі світлопровідними призмами для досягнення чіткого зображення, що дозволяють відображати вміст на трьох поверхнях. Їх кутовий дозвіл становить 58 PPD (пікселів на градус) - найвище значення в індустрії і максимально наближене до 60 PPD, коли людське око не здатне побачити окремі пікселі. Максимальна яскравість екранів може досягати 1200 нит.
 
Цікавою особливістю стало використання електрохромних лінз, здатних регулювати прозорість. Це потрібно для перемикання між режимами віртуальної та доповненої реальності.
 
 
 
 
Взаємодія із контентом перед очима користувача здійснюється безпосередньо за допомогою рук. Наприклад, можна переміщувати у просторі віртуальні робочі столи та змінювати їх розмір. Окуляри виявляють пальці в кадрі і використовують їх як покажчики. Крім того, смартфон можна використовувати як зовнішній трекпад. Варто також відзначити підтримку просторового аудіо.
 
Наразі Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition знаходяться на стадії прототипу. Про терміни випуску та вартість поки що нічого не відомо.

Комментарии

Новости Портала
Электронный кабинет военнообязанного заработает уже 18 мая: что он будет содержать
Вчера, 14:01 0

Электронный кабинет военнообязанного заработает уже 18 мая: что он будет содержать

О том, что в Украине работают над созданием электронного военнообязанного кабинета известно уже очень давно. Не было точной даты, когда система станет доступной для использования. Ранее говорили, что е-кабинет заработает летом, затем, что это произойдет именно 17

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює вже 18 травня: що він міститиме
Вчера, 14:00 0

Електронний кабінет військовозобов’язаного запрацює вже 18 травня: що він міститиме

Про те, що в Україні працюють над створенням електронного кабінету військовозобов’язаного відомо вже дуже давно. Не було лише точної дати, коли саме система стане доступною для користування.

Видео