China-Review.com.ua » Новости » Відома дата виходу найпотужнішого смартфона

Відома дата виходу найпотужнішого смартфона

Поделиться:
09 мая, 2023
Автор: Admin2
1 348
0
Відома дата виходу найпотужнішого смартфона

Останній витік натякає на дату виходу найпотужнішого смартфона у світі (за версією AnTuTu) – серії iQOO Neo 8, з моделлю Pro з потужним процесором MediaTek Dimensity 9200+!

  • Серія iQOO Neo 8 дебютує у другій половині травня 2023 року.
  • Колекція буде представлена двома моделями смартфонів.
  • Про-версія, iQOO Neo 8 Pro, буде оснащена процесором Dimensity 9200+.
Виробник готується до запуску серії iQOO Neo 8
Інформація про цей запуск циркулювала вже деякий час. У галузевих колах говорили про цей місяць, але конкретна дата не була відома до цього часу.
 
Згідно з останнім витоком, запуск відбудеться 23 травня 2023 року, а це означає, що часу залишилося не так багато. Однак до цього повинен відбутися запуск MediaTek Dimensity 9200+, який буде в основі iQOO Neo 8 Pro.
 
Цей процесор був протестований двома ключовими бенчмарками продуктивності, Geekbench і AnTuTu. Його навіть порівнювали з найпотужнішим чіпом конкурентів – Snapdragon 8 Gen 2.
 
Хоча інформація про технічні характеристики Pro-версії обмежена, базову модель – iQOO Neo 8 – вже вдалося наблизити завдяки отриманій сертифікації.
 
Варто згадати її процесор – Snapdragon 8+ Gen 1, AMOLED-екран з роздільною здатністю 1,5K та камеру Sony IMX766V, тоді як про решту компонентів ми розповімо ближче у спеціальному пості, підготовленому з цієї нагоди.

Комментарии

Новости Портала
Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции
06 сентября, 2024 0

Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции

Заявление Павла Дурова было опубликовано в его открытом канале в Telegram. В нем он рассказал, что французская полиция допрашивала его в течение четырех дней после прибытия в Париж. По словам основателя Telegram, он мог понести личную ответственность за незаконное

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції
06 сентября, 2024 0

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції

Заяву Павла Дурова було опубліковано в його відкритому каналі в Telegram. У ній він розповів, що французька поліція допитувала його протягом чотирьох днів після прибуття в Париж. За словами засновника Telegram, він міг понести особисту відповідальність за незаконне

Видео