China-Review.com.ua » Новости » Магазин додатків Xiaomi припиняє підтримку половину додатків

Магазин додатків Xiaomi припиняє підтримку половину додатків

Поделиться:
14 апреля, 2023
Автор: Admin2
1 201
0
Магазин додатків Xiaomi припиняє підтримку половину додатків

З теми "Вийшов Android 14 Developer Preview 1 (частина 4)" ви вже знаєте, що:

22. Багато телефонів і планшетів з Android 14 можуть бути тільки 64-бітними.
Згідно з документацією в Android Open Source Project (AOSP), пристрої, що поставляються з процесорними ядрами ARM v9, повинні будуть стати 64-бітними тільки на наступній версії Android. З переходом Snapdragon 8 Gen 1 у 2021 році на архітектуру v9 усі майбутні флагманські телефони та планшети стануть 64-бітними.


Згідно з довгостроковими планами Google щодо переходу на 64-бітну систему, його першим пристроєм став - Pixel 7, який продається без 32-бітної підтримки, за замовчуванням. Google це робить для того, щоб запропонувати користувачеві найкраще програмне забезпечення, підвищити продуктивність програм Android і знизити енергоспоживання програмами Android. Наслідуючи цей приклад, Xiaomi підписала смертний вирок 32-бітним додаткам.



(повідомлення про адаптацію додатків у магазині)


6 квітня Mi App Store (магазин додатків) офіційно випустив для розробників додатків "Сповістка про повну адаптацію 64-бітних додатків у Mi App Store".


У змісті зазначено:

З 8 травня 2023 року магазин програм Xiaomi більше не дозволятиме розробникам розміщувати в магазині як самі 32-бітові програми, так і випускати оновлення тільки для них.


Починаючи з 1 липня 2023 року, магазин додатків Xiaomi поступово видалятиме програми, несумісні з 64-бітною версією.

Програми, які ще не були адаптовані до цього часу, не зможуть бути розміщені в магазині та оновлені, прохання до розробників завершити адаптацію якнайшвидше у встановлені терміни!


Міграція на 64-розрядні версії є неминучим напрямом розвитку екосистеми мобільних додатків, а це означає, що програми отримають більш значні покращення з точки зору безпеки, продуктивності та енергоспоживання. У довгостроковій перспективі програми з 64-розрядним ядром справді відповідають інтересам розробників та користувачів.


Xiaomi вказала, що майбутні чіпи ARM архітектури поступово обмежуватимуть роботу 32-бітових додатків, що призведе до значного впливу на сумісність.


У вересні 2013 року процесор A7 на Apple iPhone 5s був першим 64-розрядним процесором для мобільних пристроїв. З 10 лютого 2015 року Apple вимагає, щоб програми в App Store були сумісні з 64-розрядними версіями.

З 18 липня 2022 року, найбільший виробник Android - Samsung вимагає, щоб програми в його магазині підтримували 64-бітну архітектуру, а лише 32-бітним програмам відмовляють у розміщенні та оновленні.

Комментарии

Новости Портала
Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры
Вчера, 17:25 0

Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры

Министерство цифровой трансформации обнародовало инструкцию о том, как обновить данные военного учета в Центре предоставления административных услуг (ЦНАП) без посещения ТЦК.

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри
Вчера, 17:24 0

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри

Міністерство цифрової трансформації оприлюднило інструкцію про те, як оновити дані військового обліку в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) без відвідування ТЦК.

Видео