China-Review.com.ua » Новости » Магазин додатків Xiaomi припиняє підтримку половину додатків

Магазин додатків Xiaomi припиняє підтримку половину додатків

Поделиться:
14 апреля, 2023
Автор: Admin2
1 230
0
Магазин додатків Xiaomi припиняє підтримку половину додатків

З теми "Вийшов Android 14 Developer Preview 1 (частина 4)" ви вже знаєте, що:

22. Багато телефонів і планшетів з Android 14 можуть бути тільки 64-бітними.
Згідно з документацією в Android Open Source Project (AOSP), пристрої, що поставляються з процесорними ядрами ARM v9, повинні будуть стати 64-бітними тільки на наступній версії Android. З переходом Snapdragon 8 Gen 1 у 2021 році на архітектуру v9 усі майбутні флагманські телефони та планшети стануть 64-бітними.


Згідно з довгостроковими планами Google щодо переходу на 64-бітну систему, його першим пристроєм став - Pixel 7, який продається без 32-бітної підтримки, за замовчуванням. Google це робить для того, щоб запропонувати користувачеві найкраще програмне забезпечення, підвищити продуктивність програм Android і знизити енергоспоживання програмами Android. Наслідуючи цей приклад, Xiaomi підписала смертний вирок 32-бітним додаткам.



(повідомлення про адаптацію додатків у магазині)


6 квітня Mi App Store (магазин додатків) офіційно випустив для розробників додатків "Сповістка про повну адаптацію 64-бітних додатків у Mi App Store".


У змісті зазначено:

З 8 травня 2023 року магазин програм Xiaomi більше не дозволятиме розробникам розміщувати в магазині як самі 32-бітові програми, так і випускати оновлення тільки для них.


Починаючи з 1 липня 2023 року, магазин додатків Xiaomi поступово видалятиме програми, несумісні з 64-бітною версією.

Програми, які ще не були адаптовані до цього часу, не зможуть бути розміщені в магазині та оновлені, прохання до розробників завершити адаптацію якнайшвидше у встановлені терміни!


Міграція на 64-розрядні версії є неминучим напрямом розвитку екосистеми мобільних додатків, а це означає, що програми отримають більш значні покращення з точки зору безпеки, продуктивності та енергоспоживання. У довгостроковій перспективі програми з 64-розрядним ядром справді відповідають інтересам розробників та користувачів.


Xiaomi вказала, що майбутні чіпи ARM архітектури поступово обмежуватимуть роботу 32-бітових додатків, що призведе до значного впливу на сумісність.


У вересні 2013 року процесор A7 на Apple iPhone 5s був першим 64-розрядним процесором для мобільних пристроїв. З 10 лютого 2015 року Apple вимагає, щоб програми в App Store були сумісні з 64-розрядними версіями.

З 18 липня 2022 року, найбільший виробник Android - Samsung вимагає, щоб програми в його магазині підтримували 64-бітну архітектуру, а лише 32-бітним програмам відмовляють у розміщенні та оновленні.

Комментарии

Новости Портала
Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.
Вчера, 19:00 0

Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.

Множество владельцев ноутбуков или стационарных компьютеров жалуются на то, что устройство слишком медленно работает. Зависает, глючит, долго загружает нужные приложения, долго включается и перезагружается.

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи
Вчера, 19:00 0

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи

Безліч власників ноутбуків, чи стаціонарних комп’ютерів скаржаться на те, що пристрій надто повільно працює. Зависає, глючить, довго завантажує потрібні програми, довго вмикається й перезавантажується.

Видео