China-Review.com.ua » Новости » Redmi випустила смартфон та навушники для фанатів Гаррі Поттера

Redmi випустила смартфон та навушники для фанатів Гаррі Поттера

Поделиться:
06 апреля, 2023
Автор: Admin2
1 539
0
Redmi випустила смартфон та навушники для фанатів Гаррі Поттера

Redmi представила спеціальну лімітовану версію смартфона, виконану в стилі всесвіту Гаррі Поттер. Смартфон виділяється зовнішнім виглядом та багатим комплектом постачання.

 Крім того, для фанатів Гаррі Поттера показали модифіковані TWS-навушники Redmi Buds 4.


Redmi Note 12 Turbo Harry Potter Edition варто уваги як мінімум завдяки комплекту поставки, який явно не залишить байдужим жодного фаната історій про хлопчика, який вижив. Тут фотокартки зі сценами з фільмів, стилізоване скріплення для вилучення лотка SIM-картки, лист-запрошення зі школи магії, чарівна карта та паличка, а також різні наклейки. Сам смартфон отримав особливий малюнок на задній кришці, який поєднується з фірмовим шкіряним чохлом. Крім того, на користувачів чекають унікальні шпалери та теми оформлення.

 


З технічного погляду Redmi Note 12 Turbo Harry Potter Edition нічим не відрізняється від звичайної версії.



Відмінним доповненням до смартфону стануть навушники Redmi Buds 4 Harry Potter Edition. Вони поставляються в красивій упаковці, виконані в чорно-жовтому кольорі з гербом факультетів Хогвартсу на корпусі та чохлом із золотим снітчем.


Redmi Note 12 Turbo Harry Potter Edition модифікація цього смартфона тільки одна 12 + 256 ГБ і коштує 2 100 юанів приблизно 14000 гривень - майже на 300 юанів приблизно 1700 гривень дорожче за Redmi Note 12 Turbo з таким же обсягом пам'яті. Redmi Buds 4 Harry Potter Edition будуть коштувати близько 360 юанів приблизно 1950 гривень продажу поки що тільки в китаї.

Комментарии

Новости Портала
Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции
06 сентября, 2024 0

Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции

Заявление Павла Дурова было опубликовано в его открытом канале в Telegram. В нем он рассказал, что французская полиция допрашивала его в течение четырех дней после прибытия в Париж. По словам основателя Telegram, он мог понести личную ответственность за незаконное

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції
06 сентября, 2024 0

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції

Заяву Павла Дурова було опубліковано в його відкритому каналі в Telegram. У ній він розповів, що французька поліція допитувала його протягом чотирьох днів після прибуття в Париж. За словами засновника Telegram, він міг понести особисту відповідальність за незаконне

Видео