China-Review.com.ua » Новости » Як очистити об'єктив камери смартфона: покрокова інструкція

Як очистити об'єктив камери смартфона: покрокова інструкція

Поделиться:
05 мая, 2023
Автор: Admin2
1 686
0
Як очистити об'єктив камери смартфона: покрокова інструкція

Фото та відео, зроблені зі смартфона, можуть виходити нечіткими через плями та бруду на об'єктиві камери. Тому потрібно очищати його один-два рази на тиждень. Розповідаю, як це правильно робити.

 
Крок 1. Вимкніть смартфон і від'єднайте його від зарядного пристрою.
 
Перш ніж почати чистити об'єктив, переконайтеся, що телефон вимкнено. Це дозволить уникнути випадкових натискань на сенсорну панель пристрою. Не використовуйте побутові засоби для чищення. Вони можуть зашкодити покриття об'єктива.
 
Крок 2. Візьміть тканину з мікрофібри
Використовуйте чисту та суху тканину з мікрофібри, щоб акуратно протерти об'єктив круговими рухами. Не використовуйте серветки або паперові рушники, оскільки вони можуть подряпати лінзу. Якщо вона особливо брудна, злегка промокніть тканину в невеликій кількості води або розчині для чищення лінз.
 
Крок 3. Використовуйте ручку для очищення оптики
 
Пристрій має висувну м'яку щітку на одному кінці, призначену для видалення пилу та бруду, і тканинну насадку, що чистить, на іншому – для видалення плям і відбитків пальців. За допомогою щітки змахніть пил, а потім тканинною насадкою акуратно протріть круговими рухами об'єктив.
 
Крок 4. Купуйте захисний чохол для смартфона
 
 
 
Він допоможе запобігти попаданню пилу та бруду на об'єктив камери, а також захистить сам гаджет від пошкоджень. Не забудьте регулярно очищати сам чохол, на ньому з часом також накопичується бруд.
 
5.Використання речовин для поглинання вологи з камери телефону
 
Незважаючи на те, що багато хто може радити вам не займатися усуненням запотілості камери зсередини на вашому телефоні самостійно, здаватися ще рано. Адже в нас удома під рукою чимало сорбентів — речовин, що вбирають вологу. Вони можуть це робити навіть на невеликій відстані. Знадобиться ємність з розміру телефону, щоб помістити в неї близько 300 г силікагелю або рису, а також ваш пристрій. У такому стані його потрібно залишити на добу, попередньо діставши лоток для сім-карти.
 
 
 
Щоб смартфон вас не турбував, відключіть його та дайте спокій. Можна поєднати способи для максимального результату. Поставте поміщений у рис телефон на сонце. Але не утримуйте під відкритим та прямим сонячним світлом пристрій довго. Це може бути небезпечним для його модулів. Деяким користувачам вдавалося уникнути запотілої камери на девайсі за півгодини чи годину. Поки що телефон лежав на сонці без додаткових коштів.

Комментарии

Новости Портала
Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS
Вчера, 18:33 0

Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS

Очередной новинкой в ассортименте Xiaomi стал вертикальный кондиционер, вышедший под брендом Mijia. Новый Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner отличается высоким уровнем энергоэффективности, мощной подачей воздушного потока и возможностью подключения к

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS
Вчера, 18:30 0

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS

Ще однією новинкою в асортименті Xiaomi став вертикальний кондиціонер, що вийшов під брендом Mijia. Новий Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner відрізняється високим рівнем енергоефективності, потужною подачею повітряного потоку та можливістю підключення

Видео