China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi анонсувала один із найдоступніших смартфонів

Xiaomi анонсувала один із найдоступніших смартфонів

Поделиться:
10 апреля, 2023
Автор: Admin2
1 402
0
Xiaomi анонсувала один із найдоступніших смартфонів

Компанія Xiaomi сподобалася багатьом користувачам як розробник програмного забезпечення та фірмової оболонки MIUI. Сьогодні ж виробник може похвалитися величезним модельним рядом, у якому знайдуться і бюджетні апарати і флагмани.

 І якщо про флагмани ми говоримо досить часто, виробник намагається запропонувати користувачам та потенційним покупцям цікаві фішки, унікальні рішення, то бюджетники бувають незаслужено забуті. Сьогодні компанія анонсувала саме такий ультрадоступний апарат POCO C51. Відразу скажемо, що цінник апарат становить близько 100 доларів, тому вимагати від нього дуже багато чого не варто.


 


За ці гроші користувач отримає 6,52-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD+ (1600 x 720 пікселів). Обсяг оперативної пам'яті становить 4 ГБ, у своїй її можна розширити програмними інструментами до 7 ГБ. Серцем смартфона став чіпсет Mediatek Helio G36. Незважаючи на непогану начинку, у смартфоні було вирішено використати полегшену версію операційної системи Android 13 (Go Edition) із дещо спрощеними фірмовими сервісами від Google. При цьому радує ємність акумулятора – 5000 мА/год.

Комментарии

Новости Портала
Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры
18 мая, 2024 0

Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры

Министерство цифровой трансформации обнародовало инструкцию о том, как обновить данные военного учета в Центре предоставления административных услуг (ЦНАП) без посещения ТЦК.

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри
18 мая, 2024 0

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри

Міністерство цифрової трансформації оприлюднило інструкцію про те, як оновити дані військового обліку в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) без відвідування ТЦК.

Видео