China-Review.com.ua » Новости » Карти Monobank перестануть працювати з 2025 року: що потрібно зробити клієнтам банку

Карти Monobank перестануть працювати з 2025 року: що потрібно зробити клієнтам банку

Поделиться:
Сегодня, 17:32
Автор: Admin2
673
0
Карти Monobank перестануть працювати з 2025 року: що потрібно зробити клієнтам банку

Офіційно не оголошувалося, але Monobank переходить на Visa: Служба підтримки Monobank підтвердила, що банк цурається співпраці з Mastercard. Усі клієнти мають замінити свої картки на Visa до кінця року. Якщо цього не зробити, ви втратите можливість скористатися своєю карткою.

Клієнти Монобанку повинні перевипустити картку, всі кошти будуть автоматично переведені на новий рахунок.


Деталі
Клієнти, які мають карти MasterCard, будуть проінформовані про необхідність заміни платіжного засобу. Незважаючи на відсутність офіційного оголошення на сайті банку, служба підтримки підтвердила інформацію про припинення співпраці з платіжною системою MasterCard.


Причиною змін стало суттєве зниження міжбанківської комісії з 1,6% до 0,7% за одночасного підвищення податку на прибуток з 18% до 50%. Такі умови виявилися невигідними для банку. Крім того, Visa запропонувала привабливіші умови співпраці на найближчі п'ять років, що дозволить зберегти високий рівень обслуговування клієнтів. У зв'язку з цим до кінця 2025 року картки Mastercard будуть деактивовані. Наразі клієнтам пропонується перейти на карти Visa, за винятком власників преміальних карток.


До речі, якщо оформити перевипуск картки до кінця жовтня, додатково клієнти отримають по 100 гривень на кешбек.


Нагадаємо, що вже у понеділок, 21 жовтня, Монобанк запустить каталог товарів прямо у додатку банку. Купувати буде зручно як ніколи, достатньо ознайомитись з асортиментом (зараз це гаджети та інша техніка) прямо у додатку та оформити замовлення. Користувачам гарантується безкоштовна доставка та швидке вирішення будь-яких питань. Достатньо буде оновити програму та користуватися всіма перевагами. Купувати можна на виплат в рамках ліміту. Це досить інноваційне рішення і поки що невідомо як його зустрінуть користувача, але у вас є шанс спробувати купівлю Моно одним із перших.

Комментарии

Новости Портала
В преддверии старта отопительного сезона украинцам объявили тарифы на газ: какая цена за 1 кубометр
Сегодня, 22:47 0

В преддверии старта отопительного сезона украинцам объявили тарифы на газ: какая цена за 1 кубометр

В октябре цена на газ для большинства украинцев не изменится. В частности, более 90% бытовых потребителей Украины, являющихся клиентами «Нафтогаза», и дальше будут платить за кубический метр газа 7,96 грн. Таким образом, минимальный счет за потребление газа,

Напередодні старту опалювального сезону українцям оголосили тарифи на газ: яка ціна за 1 кубометр
Сегодня, 22:46 0

Напередодні старту опалювального сезону українцям оголосили тарифи на газ: яка ціна за 1 кубометр

У жовтні ціна на газ для більшості українців не зміниться. Зокрема понад 90% побутових споживачів України, що є клієнтами «Нафтогазу», й надалі платитимуть за кубічний метр газу 7,96 грн. Таким чином мінімальний рахунок за споживання газу, згідно соціальних норм на

Видео