China-Review.com.ua » Новости » Sony показала PlayStation 5 Pro: значно потужніше і дорожче

Sony показала PlayStation 5 Pro: значно потужніше і дорожче

Поделиться:
11 сентября, 2024
Автор: Admin2
599
0
Sony показала PlayStation 5 Pro: значно потужніше і дорожче

Компанія Sony офіційно представила оновлену ігрову консоль PlayStation 5. Виглядає «прошка» майже так само, як нинішня «слімка», але з трьома смужками з боків. Основна відмінність – збільшена потужність, яка дасть змогу геймерам не вибирати між режимами продуктивності та якості.



Три основні відмінності PlayStation 5 Pro від звичайної PlayStation 5:


  • потужніший графічний процесор,
  • вдосконалене трасування променів,
  • масштабування на основі штучного інтелекту PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR).



Останнє фактично являє собою метод масштабування на кшталт DLSS від Nvidia або FSR від AMD і потрібне для збільшення частоти кадрів завдяки роздільній здатності, яку можна налаштувати, укупі з масштабуванням зображення силами ШІ.


Як зазначили в Sony, новинка пропонує прискорення рендерингу на 45% порівняно з PS5. Завдяки опції Game Boost обіцяють поліпшену сумісність з іграми для PS4. Під поліпшеною сумісністю мається на увазі вища продуктивність, вища роздільна здатність і загалом якість картинки. Ємність накопичувача становить 2 ТБ.



PS5 Pro також підтримує Wi-Fi 7, VRR і роздільну здатність 8K. Для використання деяких функцій нової консолі ігри повинні бути оновлені. Такі проєкти будуть промарковані як PS5 Pro Enhanced. Першими іграми з такою позначкою стануть Alan Wake 2, Assassin’s Creed: Shadows, Demon’s Souls , Dragon’s Dogma 2, Final Fantasy 7 Rebirth, Gran Turismo 7, Hogwarts Legacy, Horizon Forbidden West, Marvel’s Spider-Man 2, Ratchet & Clank: Rift Apart, The Crew Motorfest, The First Descendant і The Last of Us Part II Remastered.

Продажі оновленої ігрової консолі почнуться 7 листопада. Приставка коштуватиме $700 у США і 800 євро в Європі. Дисковод буде продаватися окремо.

Комментарии

Новости Портала
Повестка в почтовом ящике – не приговор: когда можно не реагировать на вызов в ТЦК
14 сентября, 2024 0

Повестка в почтовом ящике – не приговор: когда можно не реагировать на вызов в ТЦК

В Украине во время действия военного положения мужчины соответствующего возраста могут получить повестку не только на улице или на работе, а даже у себя дома. Однако немногие знают, какие правила отправки повесток по почте и в каком случае такую ​​можно

Повістка у поштові скриньці - не вирок: коли можна не реагувати на виклик до ТЦК
14 сентября, 2024 0

Повістка у поштові скриньці - не вирок: коли можна не реагувати на виклик до ТЦК

В Україні під час дії воєнного стану чоловіки відповідного віку можуть отримати повістку не тільки на вулиці чи на роботі, а навіть у себе вдома. Проте мало хто знає, які правила відправки повісток поштою та в якому випадку таку можна безкарно проігнорувати виклик

Видео