China-Review.com.ua » Новости » Вже від сьогодні Київстар припиняє дію популярної послуги: альтернатива буде платною

Вже від сьогодні Київстар припиняє дію популярної послуги: альтернатива буде платною

Поделиться:
10 сентября, 2024
Автор: Admin2
3 544
0
Вже від сьогодні Київстар припиняє дію популярної послуги: альтернатива буде платною

Вже від сьогодні, 10 вересня 2024 року припиняє свою дію популярна послуга від компанії Київстар “На зв’язку”. Цією послугою користувався практично кожен українець.

 Саме завдяки їй люди знали, коли абонент, який був не у мережі знову з’явився на зв’язку. Це було дуже зручно, адже не потрібно було періодично набирати номер людини, щоб дізнатися, чи є вже з нею зв’язок, чи ще ні. Так само й той кому дзвонили, після того, як зловить сигнал або ввімкне телефон міг отримати смс-повідомлення про пропущені дзвінки. Тепер такого не буде, однак альтернативу людям все ж запропонують.


Альтернатива буде платною
Якщо до цього, всі ці смс-повідомлення надходили абонентам безкоштовно, то зараз, щоб отримувати їх потрібно підключити відповідну послугу, яка коштуватиме 0,33 гривні на день. Для контрактних абонентів послуга коштуватиме 0,10 гривень на день. Вона включатиме три функції: Автовідповідач, Хто дзвонив та Повідомити мене. Для того, щоб підключити послугу, потрібно натиснути комбінацію клавіш *139*1#.


“Будь ласка, зверніть увагу. У зв’язку з модернізацією платформи та запуском “На зв’язку”, базові сервіси Хто дзвонив, Автовідповідач та Повідомити про мене не діятимуть і автоматично відключаться. Якщо ви користувалися платною версією Автовідповідач Преміум, для вас автоматично підключиться На зв’язку зі збереженням сервісів, які ви використовували до 9 вересня 2024 року. Однак, після переходу на нову послугу, ви маєте налаштувати голосову поштову скриньку. Якщо на попередній голосовій скриньці знаходиться важлива інформація, обов’язково збережіть її до 10 вересня 2024 року, інакше після цієї дати вона буде втрачена”, – наголошують у компанії Київстар.

Комментарии

Новости Портала
Повестка в почтовом ящике – не приговор: когда можно не реагировать на вызов в ТЦК
14 сентября, 2024 0

Повестка в почтовом ящике – не приговор: когда можно не реагировать на вызов в ТЦК

В Украине во время действия военного положения мужчины соответствующего возраста могут получить повестку не только на улице или на работе, а даже у себя дома. Однако немногие знают, какие правила отправки повесток по почте и в каком случае такую ​​можно

Повістка у поштові скриньці - не вирок: коли можна не реагувати на виклик до ТЦК
14 сентября, 2024 0

Повістка у поштові скриньці - не вирок: коли можна не реагувати на виклик до ТЦК

В Україні під час дії воєнного стану чоловіки відповідного віку можуть отримати повістку не тільки на вулиці чи на роботі, а навіть у себе вдома. Проте мало хто знає, які правила відправки повісток поштою та в якому випадку таку можна безкарно проігнорувати виклик

Видео