China-Review.com.ua » Новости » Частині українців дозволять платити за комуналку та телефон менше: що потрібно зробити

Частині українців дозволять платити за комуналку та телефон менше: що потрібно зробити

Поделиться:
08 сентября, 2024
Автор: Admin2
548
0
Частині українців дозволять платити за комуналку та телефон менше: що потрібно зробити


Клієнти ПриватБанку будуть платити менше за комунальні послуги та мобільний зв’язок. Розповідаємо, з чим це пов’язано.



Вже зараз українці можуть отримати безкоштовну віртуальну картку в Приват24 для отримання кешбеку в рамках програми “Національний кешбек”.Про це офіційно повідомили в пресслужбі ПриватБанку.


Кошти вже нараховують
Акція “Національний кешбек” вже стартувала. Запуск відбувся з 2 вересня 2024 року. ПриватБанк відкриває спеціальні віртуальні картки. На них держава буде перераховувати кешбек за покупку товарів українського виробництва.


Відкрити картку можуть всі громадяни України у віці від 18 років. Для участі в програмі потрібно відкрити картку “Кешбек “Зроблено в Україні” від ПриватБанку в додатку Дія та обрати картку для зарахування кешбеку.


Як відкрити картку та отримати кешбек


Для відкриття карти, дотримуйтеся простої інструкції.


  • Оновіть Приват24. Переконайтесь, що у вас встановлена найновіша версія мобільного додатку Приват24. Якщо у вас ще немає цього додатка, завантажте його з App Store або Google Play.
  • Знайдіть свою нову карту. Відкрийте Приват24 і знайдіть карту “Кэшбэк “Сделано в Украине””. Вона буде у розділі ваших карт. Якщо не бачите, спробуйте оновити список карт.
  • Підключіть карту до Дії. Перейдіть у додаток Дія. Знайдіть розділ, де можна підключити банківські картки для отримання кэшбеку.
  • Виберіть свою карту ПриватБанка з переліку. Робіть покупки українських товарів: Використовуйте будь-яку свою карту ПриватБанка (крім карти “Кешбек “Зроблено в Україні””) для оплати покупок. Переконайтесь, що продавець включений до списку учасників програми “Національний кешбек”. Такий список зазвичай є на сайті програми або у продавця. Купуйте українські товари та ліки (крім тих, що підлягають акцизному податку).
  • Отримайте додатковий кэшбэк. Зайдіть у програму лояльності “Привіт” у Приват24. Знайдіть пропозицію щодо додаткового кэшбеку 10% за покупки українських товарів і активуйте її.
  • Перевіряйте свій кэшбэк. Після кожної покупки перевіряйте свій баланс кэшбеку в Приват24. Зазвичай кэшбек нараховується протягом декількох днів.
  • Максимальная суму кешбеку 3 000 гривень на місяць.

Комментарии

Новости Портала
Повестка в почтовом ящике – не приговор: когда можно не реагировать на вызов в ТЦК
14 сентября, 2024 0

Повестка в почтовом ящике – не приговор: когда можно не реагировать на вызов в ТЦК

В Украине во время действия военного положения мужчины соответствующего возраста могут получить повестку не только на улице или на работе, а даже у себя дома. Однако немногие знают, какие правила отправки повесток по почте и в каком случае такую ​​можно

Повістка у поштові скриньці - не вирок: коли можна не реагувати на виклик до ТЦК
14 сентября, 2024 0

Повістка у поштові скриньці - не вирок: коли можна не реагувати на виклик до ТЦК

В Україні під час дії воєнного стану чоловіки відповідного віку можуть отримати повістку не тільки на вулиці чи на роботі, а навіть у себе вдома. Проте мало хто знає, які правила відправки повісток поштою та в якому випадку таку можна безкарно проігнорувати виклик

Видео