China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi представила недорогий телескопічний Bluetooth-штатив для смартфонів

Xiaomi представила недорогий телескопічний Bluetooth-штатив для смартфонів

Поделиться:
22 августа, 2024
Автор: Admin2
619
0
Xiaomi представила недорогий телескопічний Bluetooth-штатив для смартфонів

Ще однією новинкою компанії Xiaomi став штатив «2-в-1» для смартфонів під назвою Mi Zoom Floor Selfie Stick. Пристрій отримав телескопічну конструкцію з максимальною довжиною 1,6 метра та комплектний пульт для дистанційного керування камерою гаджета.

 
Mi Zoom Floor Selfie Stick можна використовувати як селфі-палиці або штатив. Для активації другого сценарію достатньо натиснути кнопку біля основи рукоятки, яка розкриє ніжки для встановлення на підлогу. Як запевняє виробник, пристрій отримав практичну конструкцію: штангу з алюмінієвого сплаву, ребро жорсткості для посилення опорного стрижня і ніжки з протиковзким покриттям.
 
 
За допомогою пульта дистанційного керування, який працює на відстані до 10 метрів, можна керувати затвором камери смартфона, перемикати режими зйомки і самі модулі (тильний і фронтальний), а також проводити масштабування. Поворотний тримач для смартфона дозволяє точно виставити потрібний кут зйомки.
 
 
Телескопічний штатив Xiaomi Mi Zoom Floor Selfie Stick вже надійшов у продаж у Китаї за ціною $21, про доступність новинки в інших регіонах інформації поки що немає.

Комментарии

Новости Портала
Украинцам разрешат отменять обмен долларов: как вернуть гривны
Вчера, 17:45 0

Украинцам разрешат отменять обмен долларов: как вернуть гривны

Согласно правилам Национального банка, украинцы имеют право на так называемый «обратный обмен валюты». Это означает, что вы можете вернуть только что купленные иностранные деньги (например, доллары) и получить обратно гривны. Однако, важно помнить, что на такую

Українцям дозволять скасовувати обмін доларів: як повернути гривні
Вчера, 17:44 0

Українцям дозволять скасовувати обмін доларів: як повернути гривні

Згідно з правилами Національного банку, українці мають право на так званий «зворотний обмін валюти». Це означає, що ви можете повернути щойно куплені іноземні гроші (наприклад, долари) і отримати назад гривні. Однак важливо пам'ятати, що на таку операцію відведено

Видео