China-Review.com.ua » Новости » Смартфони Xiaomi отримають функцію пошуку прихованих камер

Смартфони Xiaomi отримають функцію пошуку прихованих камер

Поделиться:
06 августа, 2024
Автор: Admin2
1 004
0
Смартфони Xiaomi отримають функцію пошуку прихованих камер

Портал XiaomiTime розкрив одну із майбутніх функцій прошивки HyperOS 2.0. Очікується, що вже цього року смартфони Xiaomi навчаться виявляти стеження за користувачем за допомогою камер відеоспостереження без встановлення сторонніх додатків.

 
 
Судячи з опублікованого джерелом скріншоту, нововведення буде реалізовано лише на рівні операційної системи. Після натискання екранної кнопки смартфон просканує бездротову локальну мережу (WLAN) на наявність підключених до неї камер відеоспостереження та повідомить, якщо їх буде знайдено.
 
У Google Play вже є програми з подібною функціональністю, але, за інформацією XiaomiTime, HyperOS 2.0 вмітиме виявляти камери без завантаження додаткових програм. Попередня дата релізу нової прошивки – жовтень поточного року. 2020-го Xiaomi вже випускала окремий пристрій для виявлення стеження, але працював він по-іншому.

Комментарии

Новости Портала
Украинцам разрешат отменять обмен долларов: как вернуть гривны
Вчера, 17:45 0

Украинцам разрешат отменять обмен долларов: как вернуть гривны

Согласно правилам Национального банка, украинцы имеют право на так называемый «обратный обмен валюты». Это означает, что вы можете вернуть только что купленные иностранные деньги (например, доллары) и получить обратно гривны. Однако, важно помнить, что на такую

Українцям дозволять скасовувати обмін доларів: як повернути гривні
Вчера, 17:44 0

Українцям дозволять скасовувати обмін доларів: як повернути гривні

Згідно з правилами Національного банку, українці мають право на так званий «зворотний обмін валюти». Це означає, що ви можете повернути щойно куплені іноземні гроші (наприклад, долари) і отримати назад гривні. Однак важливо пам'ятати, що на таку операцію відведено

Видео