China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi представила очищувач води з кріпленням на змішувач Xiaomi Mijia Faucet Water Purifier 2

Xiaomi представила очищувач води з кріпленням на змішувач Xiaomi Mijia Faucet Water Purifier 2

Поделиться:
31 июля, 2024
Автор: Admin2
1 061
0
Xiaomi представила очищувач води з кріпленням на змішувач Xiaomi Mijia Faucet Water Purifier 2

Розпочинаються офіційні продажі нового товару в рамках екосистеми MIJIA - очищувача води, який кріпиться прямо на ваш змішувач. Стартова ціна на прилад становить 119 юанів (590 гривень).

Цікавою особливістю нового фільтра є його система очищення, що складається з 5 шарів, зокрема, фільтру з нержавіючої сталі, діатомового фільтра, фільтру з нетканого матеріалу та ін. При цьому виробник зазначає, що елементи, що фільтрують, для гаджета першого і другого покоління не взаємозамінні.


Однак головна особливість Xiaomi Mijia Faucet Water Purifier 2 - використання фільтра, що миється. Тобто при забрудненні цього елемента конструкції ви можете просто промити його під проточною водою і встановити на місце для подальшого використання. У комплект поставки входять 4 елементи, що фільтрують, кожного з яких може вистачити на 3-6 місяців використання.


Фільтр має швидкість потоку води близько 3,4 л/хв, він підтримує три сценарії використання, щоб повністю адаптуватися під ваші потреби - для цього лише потрібно повернути ручку-колесо, розташовану на правій частині фільтра.


Через особливості дизайну (напівпрозорий матовий корпус), Xiaomi Mijia Faucet Water Purifier 2 є легким у використанні - при забрудненні фільтра ви це побачите, і зможете з легкістю промити його. Пристрій підходить для використання на кухні для приготування їжі, у ванній кімнаті для особистої гігієни і т.д.


Комментарии

Новости Портала
После обновления до iOS 18 некоторые айфоны перестают реагировать на свайпы
Вчера, 15:37 0

После обновления до iOS 18 некоторые айфоны перестают реагировать на свайпы

Некоторые пользователи iPhone, обновившиеся до iOS 18, сообщают о периодических проблемах с реакцией сенсорного экрана. Иногда смартфоны не откликаются на нажатия и свайпы.

Після оновлення до iOS 18 деякі айфони перестають реагувати на свайпи
Вчера, 15:36 0

Після оновлення до iOS 18 деякі айфони перестають реагувати на свайпи

Деякі користувачі iPhone, які оновилися до iOS 18, повідомляють про періодичні проблеми з реакцією сенсорного екрана. Іноді смартфони не відгукуються на натискання і свайпи.

Видео