China-Review.com.ua » Новости » iPhone SE 4 використовуватиме OLED-екран від iPhone 13

iPhone SE 4 використовуватиме OLED-екран від iPhone 13

Поделиться:
30 июля, 2024
Автор: Admin2
1 013
0
iPhone SE 4 використовуватиме OLED-екран від iPhone 13

The Elec повідомляє, що для iPhone SE 4 екрани будуть поставлятися відразу двома компаніями: китайською BOE (основний постачальник) і корейською LG Display (другорядний постачальник).

Нове покоління SE у всьому буде кращим за попередників. Однак Apple буде намагатися максимально заощадити його виробництво, щоб знизити собівартість. Здешевлення торкнеться і OLED-екрану. Повідомляється, що компанія має намір використовувати в новому смартфоні застарілі панелі, які ставилися в iPhone 13. При цьому Apple планує знизити характеристики матриці, щоб закупівельна ціна дисплеїв стала ще нижчою.


Раніше з'явилася інформація, що iPhone SE 4 отримає свіжий процесор Apple A18 і одну задню камеру. Вартість смартфона очікується на рівні 499 доларів. Це буде найдоступніший новий iPhone. Щоправда цього року, найімовірніше, його не випустять, що дасть шанс серії iPhone 16 заробити більше грошей.


Комментарии

Новости Портала
Новые смартфоны серии Xiaomi 14Т уже доступны в Украине
Вчера, 19:23 0

Новые смартфоны серии Xiaomi 14Т уже доступны в Украине

26 сентября Маркетлейсы объявляют о старте продаж премиальных смартфонов серии Xiaomi 14Т. Инновационные новинки с неимоверными характеристиками только что были представлены на глобальной презентации, а их уже можно приобрести с удобством до 3000 гривен до 7

Нові смартфони серії Xiaomi 14Т вже доступні в Україні
Вчера, 19:20 0

Нові смартфони серії Xiaomi 14Т вже доступні в Україні

Маркетплейси оголошують про старт продажів преміальних смартфонів серії Xiaomi 14Т. Інноваційні новинки з приголомшливими характеристиками щойно було представлено на глобальній презентації, а їх вже можна придбати з вигодою до 3000 гривень до 7 жовтня.

Видео