China-Review.com.ua » Новости » Чому смартфон може вибухнути: названі найпоширеніші причини

Чому смартфон може вибухнути: названі найпоширеніші причини

Поделиться:
26 июля, 2024
Автор: Admin2
1 336
0
Чому смартфон може вибухнути: названі найпоширеніші причини

Напевно, хоч раз читав новини про те, що у користувачів вибухали смартфони. Це може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям чи навіть загрожувати людському життю. Однак маленьке уточнення — смартфон не може вибухнути, вибухає акумулятор, що перегрівається. А спровокувати такий катастрофічний перегрів може одразу кілька причин. Ось що треба знати, щоб не допустити такої ситуації.

Саме влітку подібні випадки трапляються найчастіше. Все через спеку та необережне використання гаджета. Ось, чого не варто робити:
 
Не розмовляйте довго по телефону на вулиці, коли спекотна погода. Під час телефонних дзвінків телефону властиво нагріватися, а якщо довкола ще й жарко, то й поготів.
Не користуйтеся довго важкими програмами у спеку. Наприклад, як часто ви їдете кудись у громадському транспорті, в якому дуже жарко і щоб не було нудно, граєте на телефоні в ігри. Це також дуже небезпечно.
 
Не залишайте смартфон під прямим сонячним промінням. Цього не можна робити ні на вулиці, ні в приміщенні, наприклад, на підвіконні або навіть на столі, що знаходиться поруч із вікном.
 
Серед інших причин, які можуть спровокувати сильне перегрівання батареї, занадто тривала її зарядка. Не залишайте телефон заряджатися на всю ніч. Також у жодному разі не можна заряджати гаджет і одночасно активно користуватися ним. А ще експерти зазначають, що під час заряджання телефон не можна залишати на м'яких меблях, наприклад, на ліжку чи дивані. Так він також сильно нагрівається.
 
Що ще треба знати?
Деякі смартфони, як, наприклад, від Apple "не люблять", коли їх заряджають не оригінальним зарядним пристроєм. Від цього вони також можуть перегріватись. До того ж, якщо телефон вже старенький, то намагайтеся заряджати його вийнявши з чохла.

Комментарии

Новости Портала
Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции
06 сентября, 2024 0

Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции

Заявление Павла Дурова было опубликовано в его открытом канале в Telegram. В нем он рассказал, что французская полиция допрашивала его в течение четырех дней после прибытия в Париж. По словам основателя Telegram, он мог понести личную ответственность за незаконное

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції
06 сентября, 2024 0

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції

Заяву Павла Дурова було опубліковано в його відкритому каналі в Telegram. У ній він розповів, що французька поліція допитувала його протягом чотирьох днів після прибуття в Париж. За словами засновника Telegram, він міг понести особисту відповідальність за незаконне

Видео