China-Review.com.ua » Новости » Павло Дуров розкрив своє ставлення до Hamster Kombat

Павло Дуров розкрив своє ставлення до Hamster Kombat

Поделиться:
05 июля, 2024
Автор: Admin2
337
0
Павло Дуров розкрив своє ставлення до Hamster Kombat

Засновник і глава Telegram Павло Дуров розповів про популярність мобільної криптогри Hamster Kombat і анонсував швидкий запуск токена. Про це він написав у своєму англомовному каналі Du Rove’s Channel.

За словами Дурова, щодня в Hamster Kombat приходять від 4 до 5 мільйонів нових гравців, а за три місяці загальна кількість користувачів криптогри перевищила позначку в 239 млн осіб.


Глава Telegram назвав Hamster Kombat інтернет-феноменом і анонсував швидкий випуск ігрового токена на блокчейн-платформі TON.

“Незабаром команда Hamster випустить свій токен на TON, познайомивши сотні мільйонів людей з перевагами блокчейна. Настає нова ера, і ми спостерігаємо її настання в режимі реального часу”, – заявив Дуров.


Hamster Kombat – це вірусна криптогра в жанрі клікер, яка доступна в месенджері Telegram. Розробники проекту обіцяють, що після лістингу гравці зможуть обміняти внутрішньоігрові бали на справжню криптовалюту. Однак експерти вважають, що через велику кількість учасників гравці не зможуть розбагатіти на цій грі.

Комментарии

Новости Портала
Раскрыта дата показа PlayStation 5 Pro
Вчера, 22:06 0

Раскрыта дата показа PlayStation 5 Pro

Компания Sony может представить консоль PlayStation 5 Pro на игровой выставке Tokyo Game Show. Об этом сообщает издание The Shortcut.

Розкрито дату показу PlayStation 5 Pro
Вчера, 22:00 0

Розкрито дату показу PlayStation 5 Pro

Корпорація Sony може представити консоль PlayStation 5 Pro на ігровій виставці Tokyo Game Show. Про це повідомляє видання The Shortcut.

Видео