China-Review.com.ua » Новости » На краудфандингу Xiaomi з'явився розумний телескоп із ШІ-функціями

На краудфандингу Xiaomi з'явився розумний телескоп із ШІ-функціями

Поделиться:
25 июня, 2024
Автор: Admin2
358
0
На краудфандингу Xiaomi з'явився розумний телескоп із ШІ-функціями

Однією з новинок краудфандингової платформи Xiaomi Youpin став телескоп Dangdangli TW2 із функціями цифрової камери. Однією з його головних особливостей є підтримка алгоритмів штучного інтелекту для обробки зображень та підвищення їх якості.

Основою Dangdangli TW2 став телеоб'єктив із фокусною відстанню 500 мм. Камера телескопа оснащена датчиком зображення з оптичним форматом 1/1,8", який підтримує запис 4K-відео. Виробник також заявляє про спеціальне покриття лінзи, що покращує світлопроникність і знижує кількість відблисків.


Як видошукач використовується 5-дюймовий екран з роздільною здатністю 720p і поворотним механізмом. За харчування телескопа відповідає АКБ ємністю 6000 мАг. Для підвищення ефективності роботи з пристроєм пропонується мобільний додаток Dangdangli, який містить корисну інформацію з астрономії.


На етапі краудфандингу цифровий телескоп Dangdangli TW2 коштує 1499 юанів (близько $205), старт продажів заплановано на 14 липня 2024 року.

Комментарии

Новости Портала
В Украине стартовали продажи Redmi 13
27 июня, 2024 0

В Украине стартовали продажи Redmi 13

Украинские ретейлеры начали продавать новый недорогой смартфон компании Xiaomi – Redmi 13. Напомним, что он дебютировал на международном рынке буквально в начале июня.

У Україні стартували продажі Redmi 13
27 июня, 2024 0

У Україні стартували продажі Redmi 13

Українські ретейлери почали продавати новий недорогий смартфон компанії Xiaomi – Redmi 13. Нагадаємо, він дебютував на міжнародному ринку буквально на початку червня.

Видео