China-Review.com.ua » Новости » В Міноборони розповіли як діяти, якщо ТЦК не приймають Резерв+

В Міноборони розповіли як діяти, якщо ТЦК не приймають Резерв+

Поделиться:
19 июня, 2024
Автор: Admin2
924
0
В Міноборони розповіли як діяти, якщо ТЦК не приймають Резерв+

Електронний військово-обліковий документ має аналогічну юридичну силу, як й паперовий. Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону.

Кабміном була прийнята постанова №559. Вона чітко вказує, що електронний військово-обліковий документ має таку ж юридичну силу як і паперовий. Міністерство оборони надіслало роз’яснення усім уповноваженим органам, які зобов’язані перевіряти ці електронні документи.


Перевіряти документи мають право працівники:


  • територіального центру комплектування (ТЦК) та соціальної підтримки (СП);
  • Державної прикордонної служби України (ДПСУ);
  • Національної поліції.


Вона додала, що у разі відмови від розгляду електронного військово-облікового документа, необхідно повідомляти про ці випадки на електронну пошту підтримки застосунку “Резерв+”. В листі потрібно описати ситуацію яка виникла.

Комментарии

Новости Портала
Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции
06 сентября, 2024 0

Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции

Заявление Павла Дурова было опубликовано в его открытом канале в Telegram. В нем он рассказал, что французская полиция допрашивала его в течение четырех дней после прибытия в Париж. По словам основателя Telegram, он мог понести личную ответственность за незаконное

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції
06 сентября, 2024 0

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції

Заяву Павла Дурова було опубліковано в його відкритому каналі в Telegram. У ній він розповів, що французька поліція допитувала його протягом чотирьох днів після прибуття в Париж. За словами засновника Telegram, він міг понести особисту відповідальність за незаконне

Видео