China-Review.com.ua » Новости » Київстар запустив особливі умови на популярну послугу

Київстар запустив особливі умови на популярну послугу

Поделиться:
14 мая, 2024
Автор: Admin2
916
0
Київстар запустив особливі умови на популярну послугу

Зробивши важливий крок на підтримку українських фермерів, Київстар, найбільший оператор електронних комунікацій України, уклав партнерську угоду з Trimble, американським лідером у галузі сільськогосподарських технологій, запропонувавши вигідне пропозицію.



Починаючи з травня і до кінця року, українські фермери можуть безкоштовно розблокувати систему автономного водіння на основі дисплея Trimble GFX на сільськогосподарській техніці до рівня RTK, а також активувати послугу Trimble xFill Premium для резервного копіювання сигналу RTK при підключенні річного пакету сигналу RTK від “Київстар” .

За словами Іллі Полтакова, директора з розвитку нового бізнесу “Київстар”, ця безпрецедентна пропозиція призвана допомогти аграріям зорієнтуватися у складні години. “Ми розуміємо, що фермери, як і інші бізнеси, переживають складні години. Саме тому ми пропонуємо такі спеціальні умови, які дозволять їм заощаджувати кошти та робити свою роботу ще ефективніше, щоби разом підтримати українську економіку”.


Послуга RTK-корекції змінює правила гри у сільському господарстві, забезпечуючи точне орієнтування та навігацію техніки з координатами в реальному часі з точністю до 2,5 см. Ця технологія підвищує продуктивність праці, знижує виробничі витрати, полегшує роботу водіїв та сприяє підвищенню врожайності.


Щоб скористатися цією обмеженою за годиною пропозицією, яка діє до кінця 2024 року, аграрії можуть звернутися до дилера Trimble або подати заявку на сайті “Київстар”. Акційні умови дійсні протягом одного року з моменту підключення. Співпраця “Київстар” та Trimble є значним кроком уперед у підтримці аграрного сектору України та популяризації розумного землеробства.

Комментарии

Новости Портала
Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции
06 сентября, 2024 0

Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции

Заявление Павла Дурова было опубликовано в его открытом канале в Telegram. В нем он рассказал, что французская полиция допрашивала его в течение четырех дней после прибытия в Париж. По словам основателя Telegram, он мог понести личную ответственность за незаконное

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції
06 сентября, 2024 0

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції

Заяву Павла Дурова було опубліковано в його відкритому каналі в Telegram. У ній він розповів, що французька поліція допитувала його протягом чотирьох днів після прибуття в Париж. За словами засновника Telegram, він міг понести особисту відповідальність за незаконне

Видео