China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi прокачає камери ряду смартфонів до рівня 14 Ultra

Xiaomi прокачає камери ряду смартфонів до рівня 14 Ultra

Поделиться:
22 марта, 2024
Автор: Admin2
1 227
0
Xiaomi прокачає камери ряду смартфонів до рівня 14 Ultra

21 березня, під час показу новенького флагмана Xiaomi Civi 4 Pro, представники компанії повідомили радісну новину для всіх власників більш ранніх топових пристроїв бренду. Було сказано, що незабаром лінійка Xiaomi 14, а також Xiaomi 13 Ultra отримають оновлення ПЗ камери. Воно привнесе функції, які зараз доступні тільки для фотофлагмана Xiaomi 14 Ultra.

За даними компанії, телефони Xiaomi 14 і 14 Pro отримають функцію “Майстер-портрет” вже у квітні, тоді як Xiaomi 13 Ultra обзаведеться нею до червня. Ця опція, що дебютувала на Xiaomi 14 Ultra, використовує модель AI portrait large під назвою Xiaomi Portrait LM і пропонує такі можливості, як видалення зморшок за допомогою ШІ, вирівнювання тону шкіри, поліпшення стану зубів і очей. Вона також підтримує запис з високою роздільною здатністю з безперервним зумом 4K @60 кадр/с, запис відео з повною роздільною здатністю 8K @30 кадр/с і сповільнену зйомку з високою частотою в режимі 4K @120 кадр/с.


У червні вийде ще одне оновлення програмного забезпечення – Xiaomi AISP (семантичний процесор зображень Xiaomi AI). Платформа обчислювальної фотозйомки на основі великих ШІ-моделей використовує HyperOS від Xiaomi для поєднання обчислювальної потужності CPU, GPU, NPU і “хмари”, досягаючи продуктивності в 60 ТОПС.


Це дає змогу використовувати такі функції, як ULTRA RAW super negative. Ця технологія забезпечує високу глибину кольору і динамічний діапазон, а також сумісність з професійним ПЗ для подальшого редагування фото і відео.

Комментарии

Новости Портала
Nokia выпустила недорогие ремонтопригодные смартфоны линейки Pulse
25 апреля, 2024 0

Nokia выпустила недорогие ремонтопригодные смартфоны линейки Pulse

Это первые смартфоны компании под своим именем, ранее выпускавшая их под брендом Nokia.

Nokia випустила недорогі ремонтопридатні смартфони лінійки Pulse
25 апреля, 2024 0

Nokia випустила недорогі ремонтопридатні смартфони лінійки Pulse

Це перші смартфони компанії під своїм ім’ям, раніше вона випускала їх під брендом Nokia.

Видео