China-Review.com.ua » Новости » Monobank та ПриватБанк встановили ліміти на грошові перекази

Monobank та ПриватБанк встановили ліміти на грошові перекази

Поделиться:
28 февраля, 2024
Автор: Admin2
1 866
0
Monobank та ПриватБанк встановили ліміти на грошові перекази

Українські банки встановлюють обмеження для грошових переказів між картками. Це з необхідністю протидіяти шахрайству. Ліміти є не лише на суми операцій, а й на їхню кількість. Стало відомо, які умови в ПриватБанку та monobank.

Обмеження у платіжних сервісах та банківських додатках застосовуються автоматично. Розглянемо які ліміти передбачили найпопулярніші банки України.


ПриватБанк

Ліміти між фізособами встановлені на різному рівні залежно від того, чи відправляє клієнт кошти чи отримує. Проте, вони обмежені 29 999 грн за платіж. Також має значення, у межах якої країни відбувається переклад.

На місяць можна здійснити Україною до 200 транзакцій не більше ніж на мільйон гривень. Клієнти ПриватБанку переводять за кордон не більше ніж 100 тис. грн (до 20 переказів).

Для одержувача ліміти Україною дозволено до 350 транзакцій не більше ніж на мільйон гривень на місяць. З-за кордону можна отримати до 50 переказів на суму, яка не перевищує 399 999 грн.


monobank

На карту українського банку можна перевести до 60 тис. грн.
На день дозволено до 50 операцій, за чотири дні до 100 операцій та за місяць — до 150 операцій.
Максимальна сума визначається лімітом платіжних систем: Visa — не більше ніж 25 тисяч доларів за курсом НБУ. А MasterCard – до 10 тисяч доларів за офіційним курсом.

Для P2P переказів на іноземні картки можна перевести до 30 тис. грн за операцію, але не менше ніж 1 гривню, долар або євро. На тиждень дозволено до п'яти транзакцій та до десяти на місяць.

Комментарии

Новости Портала
Изменены тарифы на выдачу наличных денег
Вчера, 22:14 0

Изменены тарифы на выдачу наличных денег

Национальный банк Украины анонсировал очередные изменения, которые вступят в силу с 1 июля 2024г. Речь о некоторых услугах связана с кассовым обслуживанием. В частности, будут снижены тарифы на выдачу наличных денежных средств. Сейчас тариф на выдачу купюр мелкого

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей
Вчера, 22:13 0

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей

Національний банк України анонсував чергові зміни, які вступлять в дію з 1 липня 2024 року. Мова про деякі послуги пов’язані з касовим обслуговуванням. Зокрема, буде знижено тарифи на видачу готівкових коштів. Зараз тариф на видачу купюр дрібного номіналу становить

Видео