China-Review.com.ua » Новости » Сайти з пошуку роботи кишать високооплачуваними вакансіями: кого приймуть навіть без досвіду?

Сайти з пошуку роботи кишать високооплачуваними вакансіями: кого приймуть навіть без досвіду?

Поделиться:
17 февраля, 2024
Автор: Admin2
1 339
0
Сайти з пошуку роботи кишать високооплачуваними вакансіями: кого приймуть навіть без досвіду?

Дуже багато людей наразі перебувають на етапі пошуку роботи. Однак якщо відкрити один з популярних в Україні сайті де роботодавці розміщують вакансії, то можна побачити безліч пропозицій.

 Зокрема й від Сил оборони. Більшість не надто довірливо ставляться до цих вакансій вважаючи, що це прямий шлях до війська. Однак насправді Сили оборони потребують не лише військових, а й представників найрізноманітніших професій, які працюватимуть у військових частинах чи інших організаціях, та виконуватимуть обов’язки які не мають нічого спільного з тими, що мають військовослужбовці.


Конкуренція тут теж висока
Незважаючи на те, що вакансій багато, та конкуренція й тут присутня. Про це свідчить статистика, яку Сили оборони оприлюднили нещодавно. Вони заявили, що у січні отримали 20 519 відгуків на вакансії, що вдвічі більше ніж у грудні.


Найбільша конкуренція у наступних категоріях:


  • Культура, музика та шоу-бізнес.
  • Секретаріат та вакансії, які передбачають роботу з документами.
  • Фінансисти.
  • Управління персоналом, рекрутери.
  • Бухгалтери.


Всі ці професії потрібні в Силах оборони і якщо у вас є відповідний диплом, вас можуть взяти навіть без досвіду роботи. Принаймні у 70% з усіх виставлених вакансій вказано, що досвід роботи не обов’язковий. І лише 30% вакансій передбачають працевлаштування, якщо особа має бодай один рік релевантного досвіду.


Також, деякі вакансії від Сил оборони вимагають знання англійської мови. Наприклад, в січні було опубліковано 21 вакансію, де знання англійської мови було необхідним.


Як і інші роботодавці, Сили оборони можуть взяти на роботу пенсіонерів, людей з інвалідністю чи студентів. Для прикладу, зараз актуальними залишається 177 вакансій, де готові розглянути кандидатуру у вигляді студента. Близько 60 вакансій з поміткою, що подавати заявку можуть люди з інвалідністю. І близько 30 вакансій підходять для людей пенсійного віку.

Комментарии

Новости Портала
Як відключити стеження Google на смартфонах
Вчера, 13:00 0

Як відключити стеження Google на смартфонах

Google відстежує інформацію про користувачів, але для яких цілей? Розповімо, за чим саме стежить Google, і як відключити стеження на телефоні.

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить
Вчера, 12:16 0

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить

С 1 мая в Украине будет произведен автоматический пересчет субсидий на неотопительный сезон. Большинство украинцев, имеющих субсидию, ничего не должны делать. Им не нужно никуда идти и ничего обновлять, субсидия будет автоматически начислена и выплачена наличными.

Видео