China-Review.com.ua » Новости » Сайти з пошуку роботи кишать високооплачуваними вакансіями: кого приймуть навіть без досвіду?

Сайти з пошуку роботи кишать високооплачуваними вакансіями: кого приймуть навіть без досвіду?

Поделиться:
17 февраля, 2024
Автор: Admin2
1 438
0
Сайти з пошуку роботи кишать високооплачуваними вакансіями: кого приймуть навіть без досвіду?

Дуже багато людей наразі перебувають на етапі пошуку роботи. Однак якщо відкрити один з популярних в Україні сайті де роботодавці розміщують вакансії, то можна побачити безліч пропозицій.

 Зокрема й від Сил оборони. Більшість не надто довірливо ставляться до цих вакансій вважаючи, що це прямий шлях до війська. Однак насправді Сили оборони потребують не лише військових, а й представників найрізноманітніших професій, які працюватимуть у військових частинах чи інших організаціях, та виконуватимуть обов’язки які не мають нічого спільного з тими, що мають військовослужбовці.


Конкуренція тут теж висока
Незважаючи на те, що вакансій багато, та конкуренція й тут присутня. Про це свідчить статистика, яку Сили оборони оприлюднили нещодавно. Вони заявили, що у січні отримали 20 519 відгуків на вакансії, що вдвічі більше ніж у грудні.


Найбільша конкуренція у наступних категоріях:


  • Культура, музика та шоу-бізнес.
  • Секретаріат та вакансії, які передбачають роботу з документами.
  • Фінансисти.
  • Управління персоналом, рекрутери.
  • Бухгалтери.


Всі ці професії потрібні в Силах оборони і якщо у вас є відповідний диплом, вас можуть взяти навіть без досвіду роботи. Принаймні у 70% з усіх виставлених вакансій вказано, що досвід роботи не обов’язковий. І лише 30% вакансій передбачають працевлаштування, якщо особа має бодай один рік релевантного досвіду.


Також, деякі вакансії від Сил оборони вимагають знання англійської мови. Наприклад, в січні було опубліковано 21 вакансію, де знання англійської мови було необхідним.


Як і інші роботодавці, Сили оборони можуть взяти на роботу пенсіонерів, людей з інвалідністю чи студентів. Для прикладу, зараз актуальними залишається 177 вакансій, де готові розглянути кандидатуру у вигляді студента. Близько 60 вакансій з поміткою, що подавати заявку можуть люди з інвалідністю. І близько 30 вакансій підходять для людей пенсійного віку.

Комментарии

Новости Портала
Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.
Вчера, 19:00 0

Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.

Множество владельцев ноутбуков или стационарных компьютеров жалуются на то, что устройство слишком медленно работает. Зависает, глючит, долго загружает нужные приложения, долго включается и перезагружается.

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи
Вчера, 19:00 0

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи

Безліч власників ноутбуків, чи стаціонарних комп’ютерів скаржаться на те, що пристрій надто повільно працює. Зависає, глючить, довго завантажує потрібні програми, довго вмикається й перезавантажується.

Видео