China-Review.com.ua » Новости » В Україні заявили, що паперові повістки мають піти в минуле

В Україні заявили, що паперові повістки мають піти в минуле

Поделиться:
17 апреля, 2023
Автор: Admin2
1 009
0
В Україні заявили, що паперові повістки мають піти в минуле

Федір Веніславський, член Комітету ВР з питань національної оборони, під час телемарафону заявив, що за переходом на цифрові системи – майбутнє, повідомляє РБК-Україна.

Повістки в застосунку “Дія” поки що не розсилатимуть через відсутність технічної можливості, але в уряді такий варіант не відкидають
Веніславський пояснив, що хоча діджиталізація в кінцевому підсумку призведе до спрощення процесів і зробить паперові порядки денні застарілими, наразі такі проекти не є короткостроковим пріоритетом.


14 березня військовий комісар Харківського обласного територіального військкомату Володимир Арап заявив, що реєстр “Оберіг”, який містить інформацію про чоловіків у віці від 18 до 60 років, незабаром може бути переданий в “Дію”. Потім ця база даних буде використовуватися для розсилки повісток українцям, які мають на це право.


3 квітня Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації, уточнив, що повістки не будуть розсилатися українцям через месенджери, оскільки це “технічно неможливо”.

Комментарии

Новости Портала
Skyworth выпустила 100-дюймовый телевизор с 210-ваттным звуком
Вчера, 21:04 0

Skyworth выпустила 100-дюймовый телевизор с 210-ваттным звуком

Китайская компания Skyworth представила новый интерьерный телевизор класса Wallpaper TV — 100A7E Pro. Устройство получило огромный 100-дюймовый экран, ультратонкий корпус и эстетичную рамку, скрывающую провода и придающую ему вид картины.

Skyworth випустила 100-дюймовий телевізор із 210-ватним звуком
Вчера, 21:00 0

Skyworth випустила 100-дюймовий телевізор із 210-ватним звуком

Китайська компанія Skyworth представила новий інтер'єрний телевізор класу Wallpaper TV - 100A7E Pro. Пристрій отримав величезний 100-дюймовий екран, ультратонкий корпус і естетичну рамку, що приховує дроти і надає йому вигляду картини.

Видео