China-Review.com.ua » Новости » У мережі обговорюють OnlyFake: сервіс генерує підроблені паспорти та права

У мережі обговорюють OnlyFake: сервіс генерує підроблені паспорти та права

Поделиться:
09 февраля, 2024
Автор: Admin2
1 847
0
У мережі обговорюють OnlyFake: сервіс генерує підроблені паспорти та права

Шахраї навчилися за лічені хвилини створювати фотографії підроблених документів. У цьому їм допомагає нейромережа OnlyFake. АІ-художник генерує знімки паспортів і водійських прав на будь-яку людину.

На фотографії створюється враження, що посвідчення особи лежить на пухнастому килимі, наче хтось поклав його на підлогу і зробив спеціальний знімок, який потрібен на багатьох сайтах для перевірки.


Коштує така послуга “смішних” грошей – всього 15 доларів за одну фотографію. Експерти вважають, що коли сервіс заборонять, послугу все одно надаватимуть у даркнеті, але вже за великі гроші. “Ера відредагованих за допомогою Photoshop документів закінчується”, – йдеться в описі сервісу.

 
Наразі нейромережа вміє генерувати документи з 26 країн, включно з США, Великою Британією, Австралією, Канадою та низкою країн ЄС. Розробники не називають своїх імен і приймають оплату тільки криптовалютою.


Згенеровані сервісом OnlyFake не тільки реалістичні, а й проходять перевірки на криптобіржах. За даними 404 Media, за допомогою підроблених документів уже вдалося пройти перевірку KYC на криптобіржі OKX. Користувачі сайту також діляться своїм успіхом у використанні ШІ-документів для обходу перевірок на сайтах Binance, Kraken, Bybit, Bitget, Huobi і PayPal.


Журналісти 404 Media вважають, що подібні сервіси допомагають зловмисникам відмивати кошти і красти гроші. Для розв’язання проблеми експерти пропонують сайтам впроваджувати багатофакторну та поведінкову автентифікацію, запитувати одразу кілька документів для авторизації.

Комментарии

Новости Портала
OLX без причины блокирует аккаунты: как действовать в этой ситуации
Сегодня, 16:07 0

OLX без причины блокирует аккаунты: как действовать в этой ситуации

Многие пользователи OLX сталкивались с блокировкой своих аккаунтов на платформе, хотя никаких правил они не нарушали. Расскажем, почему OLX блокирует аккаунты.

OLX без причини блокує акаунти: як діяти в цій ситуації
Сегодня, 16:06 0

OLX без причини блокує акаунти: як діяти в цій ситуації

Багато користувачів OLX стикалися з блокуванням своїх акаунтів на платформі, хоча жодних правил вони не порушували. Розповімо, чому OLX блокує акаунти.

Видео