China-Review.com.ua » Новости » Порівняння камер Samsung Galaxy S24 Ultra з S23 Ultra

Порівняння камер Samsung Galaxy S24 Ultra з S23 Ultra

Поделиться:
04 февраля, 2024
Автор: Admin2
1 337
0
Порівняння камер Samsung Galaxy S24 Ultra з S23 Ultra

В інтернеті з’явилися порівняння фото та відео можливостей Samsung Galaxy S24 Ultra і S23 Ultra.

Чи є сенс міняти Samsung Galaxy S23 Ultra на новий S24 Ultra заради камер?
Фронтальні камери в обох смартфонів вміють записувати відео в 4К 60 к/с зі стабілізацією. Але трохи кращий динамічний діапазон все-таки у S24 Ultra.


На основну камеру в 4К 60 к/с відео виходить досить близьким за якістю на обох флагманах. Тільки S24 Ultra робить сніг білуватим, а S23 Ultra – сіруватим. Увечері та вночі різниці в зйомці відео на основну камеру немає практично ніякої, а ось надширик на S24 Ultra помітно слабкіший, ніж на S23 Ultra.



 


Що стосується фотографій, то різниця між смартфонами якщо і присутня, то не така вже й велика. Наприклад, при використанні 10-кратного зуму вдень її взагалі ви не помітите, а ось вночі її видно.


Портрети на S24 Ultra виходять більш деталізованими, ніж на S23 Ultra. Але це можна розгледіти, тільки якщо наблизити обличчя.

У деяких випадках при яскравому освітленні в приміщенні Galaxy S24 Ultra погано справляється з обробкою світла на відміну від S23 Ultra.


Висновок
Прогрес у Samsung Galaxy S24 Ultra порівняно з Galaxy S23 Ultra, звичайно ж, є. Наприклад, при 10-кратному збільшенні покращилася якість зображення, портрети теж стали більш якісними. Але головний мінус камери у новинки – це зйомка відео на ширик.

Комментарии

Новости Портала
Украинцы отказываются от смартфонов: названы 3 преимущества кнопочных телефонов
04 мая, 2024 0

Украинцы отказываются от смартфонов: названы 3 преимущества кнопочных телефонов

Все чаще люди выбирают кнопочные телефоны на базе Android. Это отличное решение для тех, кто хочет меньше сидеть в телефоне, но не готов отказываться от преимуществ современных технологий.

Українці відмовляються від смартфонів: названо 3 переваги кнопкових телефонів
04 мая, 2024 0

Українці відмовляються від смартфонів: названо 3 переваги кнопкових телефонів

Все частіше люди обирають кнопкові телефони на базі Android. Це чудове рішення для тих, хто хоче менше сидіти в телефоні, але не готовий відмовлятися від переваг сучасних технологій.

Видео