China-Review.com.ua » Новости » Samsung Galaxy S24 Ultra показали наживо

Samsung Galaxy S24 Ultra показали наживо

Поделиться:
08 января, 2024
Автор: Admin2
1 387
0
Samsung Galaxy S24 Ultra показали наживо

Всього за кілька тижнів до офіційного запуску в мережі з’явилися реальні фотографії довгоочікуваного суперфлагмана Samsung Galaxy S24 Ultra.

Користувач Х (раніше Twitter) під ніком WorkaholicDavid поділився зображеннями, які вкотре підтверджують попередні витоки щодо дизайну пристрою.


Як видно на знімках, у Galaxy S24 Ultra рамки стануть плоскими. На жаль, із вигнутими краями фанатам доведеться попрощатися. На задній панелі – звичне розташування камер, яке не змінювалося з моделі Galaxy S22 Ultra. Проте самі сенсори стали трохи більшими, ніж у торішньому Galaxy S23 Ultra.



Також зверніть увагу на мінімальні рамки навколо екрана. За даними інсайдерів, Galaxy S24 Ultra буде оснащений 6,8-дюймовим дисплеєм Dynamic AMOLED 2X з роздільною здатністю QHD+ (1440p) і максимальною яскравістю 2600 ніт.

Нагадаємо, офіційна презентація Samsung Galaxy Unpacked відбудеться 17 січня.

Комментарии

Новости Портала
Як відключити стеження Google на смартфонах
Сегодня, 13:00 0

Як відключити стеження Google на смартфонах

Google відстежує інформацію про користувачів, але для яких цілей? Розповімо, за чим саме стежить Google, і як відключити стеження на телефоні.

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить
Сегодня, 12:16 0

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить

С 1 мая в Украине будет произведен автоматический пересчет субсидий на неотопительный сезон. Большинство украинцев, имеющих субсидию, ничего не должны делать. Им не нужно никуда идти и ничего обновлять, субсидия будет автоматически начислена и выплачена наличными.

Видео