China-Review.com.ua » Новости » Українці першими запустили альтернативу AppStore

Українці першими запустили альтернативу AppStore

Поделиться:
02 февраля, 2024
Автор: Admin2
1 531
0
Українці першими запустили альтернативу AppStore

З виходом iOS 17.4 компанія Apple дозволить користувачам встановлювати альтернативні магазини додатків і завантажувати звідти програми та ігри в обхід App Store. Українська компанія MacPaw перша анонсувала появу свого стору для iPhone.

Магазин називатиметься Setapp. Ось як описують свій проєкт розробники: “Наша мета – створити збалансовану екосистему застосунків, у якій розробники зможуть процвітати в рамках бізнес-моделі, що забезпечує справедливість і цінність”.

Логічно припустити, що в магазині додатків будуть представлені програми самого розробника MacPaw. Серед них Gemini 2 і аналог CleanMyMac (сервісу для очищення пам’яті від сміттєвих файлів).


Setapp – уже наявний онлайн-магазин додатків для Mac. Уперше його запустили в 2017 році. Магазин пропонує доступ до всього ПЗ за фіксовану щомісячну плату.


Можливо, користувачам Setapp на iPhone теж доведеться оформляти одну підписку натомість на всі додатки, представлені в стоці.

За словами представників MacPaw, шлях до конкурентоспроможного ринку на iOS все ще триває. Розробники понадіялися на співпрацю з іншими розробниками додатків. Терміни запуску стору поки не уточнюються.

Комментарии

Новости Портала
Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS
Сегодня, 18:33 0

Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS

Очередной новинкой в ассортименте Xiaomi стал вертикальный кондиционер, вышедший под брендом Mijia. Новый Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner отличается высоким уровнем энергоэффективности, мощной подачей воздушного потока и возможностью подключения к

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS
Сегодня, 18:30 0

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS

Ще однією новинкою в асортименті Xiaomi став вертикальний кондиціонер, що вийшов під брендом Mijia. Новий Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner відрізняється високим рівнем енергоефективності, потужною подачею повітряного потоку та можливістю підключення

Видео