China-Review.com.ua » Новости » Нової пошти більше не буде: офіційна заява прес-служби компанії

Нової пошти більше не буде: офіційна заява прес-служби компанії

Поделиться:
12 января, 2024
Автор: Admin2
1 151
0
Нової пошти більше не буде: офіційна заява прес-служби компанії

Група компаній "Нова пошта" зникне з ринку. Назву групи компаній змінять на Nova. У той же час поштовий оператор збереже назву Нова пошта.

Про це офіційно повідомили у прес-службі.


Як йдеться у повідомленні компанії NOVA, вони вже набагато більше ніж пошта, тому хочуть забрати це слово із назви групи компаній.


Там додали, що логістичний оператор так і залишиться "Новою поштою". Ребрендингу та зміни логотипів не буде, принаймні найближчим часом.

У компанії нагадали, що "Нова пошта" працює на ринку України з 2001 року. Зараз до групи входить кілька компаній:


  • Нова пошта України. Доставляє документи, посилки та великі вантажі. Має 11 400 відділень та 15 500 поштоматів в Україні. Доставляє вантажі по Україні протягом доби та щодня в межах міст.
  • Nova Post Europe. Компанія надає логістичні послуги в Європі та між ЄС та Україною. Наразі відкрито представництва в 11 країнах Європи.
  • NovaPay. Небанківська фінансова установа, яка розширює власну платіжну систему та надає фінансові послуги. Є учасником міжнародних платіжних систем Visa та MasterCard.
  • Nova Global. Компанія фокусується на глобальному ринку електронної комерції та співпраці з міжнародними маркетплейсами.
  • Supernova Airlines. Надає послуги доставки по всьому світу. Компанія здійснила лише кілька десятків рейсів між країнами Європи, але незабаром розпочне здійснювати польоти між континентами вантажними літаками.
  • Nova Digital. Це виробник веб-додатків та програмного забезпечення.


Конкуренти Нової пошти
В Україні працює два основних оператори поштового зв'язку – державна Укрпошта та приватна Нова пошта. Перевага Укрпошти – нижча вартість доставки та відділення до села. Нова пошта доставляє посилки швидше та надає сучасний сервіс.


Ще одна альтернатива Meest. Але ця служба доставки популярніша для міжнародних перевезень. В Україні, особливо у малих містах, посилки доставляють раз-два на тиждень.

Комментарии

Новости Портала
Як відключити стеження Google на смартфонах
Сегодня, 13:00 0

Як відключити стеження Google на смартфонах

Google відстежує інформацію про користувачів, але для яких цілей? Розповімо, за чим саме стежить Google, і як відключити стеження на телефоні.

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить
Сегодня, 12:16 0

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить

С 1 мая в Украине будет произведен автоматический пересчет субсидий на неотопительный сезон. Большинство украинцев, имеющих субсидию, ничего не должны делать. Им не нужно никуда идти и ничего обновлять, субсидия будет автоматически начислена и выплачена наличными.

Видео