China-Review.com.ua » Новости » Стандарт Wi-Fi 7 офіційно сертифіковано

Стандарт Wi-Fi 7 офіційно сертифіковано

Поделиться:
09 января, 2024
Автор: Admin2
1 383
0
Стандарт Wi-Fi 7 офіційно сертифіковано

Організація Wi-Fi Alliance, як і очікувалося, офіційно сертифікувала новий бездротовий стандарт Wi-Fi 7 (IEEE 802.11be) та опублікувала його специфікації. Wi-Fi 7 підтримує технологію Multi-Link Operation (MLO), яка дозволяє пристроям передавати та приймати дані одночасно в діапазонах 2,4 ГГц, 5 ГГц та 6 ГГц для збільшення пропускної спроможності, скорочення затримок та підвищення надійності.

 Крім того, ширина каналу вдвічі більша, ніж у Wi-Fi 6, і становить 320 МГц (там, де доступний діапазон 6 ГГц).



На думку Wi-Fi Alliance, Wi-Fi 7 швидко поширюватиметься: очікується, що в 2024 році на ринок надійде більше 233 мільйонів пристроїв з підтримкою нового стандарту, а до 2028 року їх кількість зросте вже до 2,1 мільярда. Організація зазначає, що найновішу версію Wi-Fi найближчим часом будуть використовувати не лише смартфони, планшети, ноутбуки та бездротові роутери, а й пристрої віртуальної реальності, автомобілі та промислове обладнання з підтримкою інтернету речей.


Очікується, що Wi-Fi 7 зможе забезпечити максимальну швидкість передачі даних до 40 Гбіт/с, що майже вп'ятеро вище, ніж у попередньої версії. З новим бездротовим стандартом, наприклад, сумісні процесори Intel Meteor Lake, представлені менш ніж місяць тому, також його підтримує флагманський смартфон OnePlus 12, анонсований у Китаї в грудні минулого року і готується до міжнародного випуску найближчими днями.

Комментарии

Новости Портала
Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.
Вчера, 19:00 0

Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.

Множество владельцев ноутбуков или стационарных компьютеров жалуются на то, что устройство слишком медленно работает. Зависает, глючит, долго загружает нужные приложения, долго включается и перезагружается.

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи
Вчера, 19:00 0

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи

Безліч власників ноутбуків, чи стаціонарних комп’ютерів скаржаться на те, що пристрій надто повільно працює. Зависає, глючить, довго завантажує потрібні програми, довго вмикається й перезавантажується.

Видео