China-Review.com.ua » Новости » Стандарт Wi-Fi 7 офіційно сертифіковано

Стандарт Wi-Fi 7 офіційно сертифіковано

Поделиться:
09 января, 2024
Автор: Admin2
1 327
0
Стандарт Wi-Fi 7 офіційно сертифіковано

Організація Wi-Fi Alliance, як і очікувалося, офіційно сертифікувала новий бездротовий стандарт Wi-Fi 7 (IEEE 802.11be) та опублікувала його специфікації. Wi-Fi 7 підтримує технологію Multi-Link Operation (MLO), яка дозволяє пристроям передавати та приймати дані одночасно в діапазонах 2,4 ГГц, 5 ГГц та 6 ГГц для збільшення пропускної спроможності, скорочення затримок та підвищення надійності.

 Крім того, ширина каналу вдвічі більша, ніж у Wi-Fi 6, і становить 320 МГц (там, де доступний діапазон 6 ГГц).



На думку Wi-Fi Alliance, Wi-Fi 7 швидко поширюватиметься: очікується, що в 2024 році на ринок надійде більше 233 мільйонів пристроїв з підтримкою нового стандарту, а до 2028 року їх кількість зросте вже до 2,1 мільярда. Організація зазначає, що найновішу версію Wi-Fi найближчим часом будуть використовувати не лише смартфони, планшети, ноутбуки та бездротові роутери, а й пристрої віртуальної реальності, автомобілі та промислове обладнання з підтримкою інтернету речей.


Очікується, що Wi-Fi 7 зможе забезпечити максимальну швидкість передачі даних до 40 Гбіт/с, що майже вп'ятеро вище, ніж у попередньої версії. З новим бездротовим стандартом, наприклад, сумісні процесори Intel Meteor Lake, представлені менш ніж місяць тому, також його підтримує флагманський смартфон OnePlus 12, анонсований у Китаї в грудні минулого року і готується до міжнародного випуску найближчими днями.

Комментарии

Новости Портала
Изменены тарифы на выдачу наличных денег
Вчера, 22:14 0

Изменены тарифы на выдачу наличных денег

Национальный банк Украины анонсировал очередные изменения, которые вступят в силу с 1 июля 2024г. Речь о некоторых услугах связана с кассовым обслуживанием. В частности, будут снижены тарифы на выдачу наличных денежных средств. Сейчас тариф на выдачу купюр мелкого

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей
Вчера, 22:13 0

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей

Національний банк України анонсував чергові зміни, які вступлять в дію з 1 липня 2024 року. Мова про деякі послуги пов’язані з касовим обслуговуванням. Зокрема, буде знижено тарифи на видачу готівкових коштів. Зараз тариф на видачу купюр дрібного номіналу становить

Видео