China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi 14 Ultra з камерою-монстром показали наживо

Xiaomi 14 Ultra з камерою-монстром показали наживо

Поделиться:
09 января, 2024
Автор: Admin2
1 557
0
Xiaomi 14 Ultra з камерою-монстром показали наживо

У мережі публікують “шпигунські” фото Xiaomi 14 Ultra. Флагман сфотографували в руках дівчини, коли вона тестувала можливості камери пристрою на вулиці.

Зовнішній вигляд смартфона розгледіти не вдасться, оскільки він захований під захисним чохлом. Однак деякі його частини все ж видно. Наприклад, виділяється виступ основної камери з 8 елементами, включаючи різні сенсори і світлодіодний спалах.

Спереду можна розгледіти екран з округленими краями. По центру розташований невеликий отвір для фронтальної камери.

 


Камерофон представлять на початку 2024 року. За даними Gizmochina, він стане першим гаджетом Xiaomi з двома телеоб’єктивами. Інсайдери також очікують побачити чип Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 і великий акумулятор ємністю 5180 мАг.

Раніше китайський бренд представив дві моделі лінійки Xiaomi 14. Багато в чому девайси стали першими. Вони отримали HyperOS, потужний процесор та інші топові характеристики.

Комментарии

Новости Портала
З 1 травня українцям будуть роздавати готівку на оплату комуналки: як отримати
Сегодня, 12:13 0

З 1 травня українцям будуть роздавати готівку на оплату комуналки: як отримати

З 1 травня в Україні буде здійснено автоматичний перерахунок субсидій на неопалювальний сезон. Більшість українців, які мають субсидію, нічого не повинні робити. Їм не потрібно нікуди йти і нічого оновлювати, субсидія буде автоматично нарахована та виплачена

Изменены тарифы на выдачу наличных денег
Вчера, 22:14 0

Изменены тарифы на выдачу наличных денег

Национальный банк Украины анонсировал очередные изменения, которые вступят в силу с 1 июля 2024г. Речь о некоторых услугах связана с кассовым обслуживанием. В частности, будут снижены тарифы на выдачу наличных денежных средств. Сейчас тариф на выдачу купюр мелкого

Видео