China-Review.com.ua » Новости » Українцям назвали найнебезпечнішу рідину для смартфонів

Українцям назвали найнебезпечнішу рідину для смартфонів

Поделиться:
06 января, 2024
Автор: Admin2
5 491
0
Українцям назвали найнебезпечнішу рідину для смартфонів

Найстрашніший напій – солодка газована вода. Якщо ви проллєте кока-колу або лимонад на електронний пристрій, то відновити його буде важко.

Солодкий напій здатний окислити контакти. Його особлива липкість ускладнює процес очищення плати, уточнюють експерти.

До інших небезпечних рідин відносять каву з молоком і цукром. Додавання молочної продукції робить напій жирним. Це все одно, що пролити на гаджет соняшникову олію. Теж дуже складно вимити, але не так погано, як із газованою водою”.


З міцним алкоголем і водою теж варто бути уважними, але для електроніки наслідки від них не такі фатальні. У першому випадку елементи покриються плівкою, але не окисляться. У другому випадку рідина може самостійно висохнути, не пошкодивши пристрій.

Якщо ви розлили велику кількість рідини на гаджет, то варто одразу ж звернутися до фахівця в сервісний центр. Там ваш смартфон або ноутбук спробують врятувати, але успіх операції залежатиме від об’єму пролитого напою та його місця потрапляння.

Комментарии

Новости Портала
Изменены тарифы на выдачу наличных денег
Вчера, 22:14 0

Изменены тарифы на выдачу наличных денег

Национальный банк Украины анонсировал очередные изменения, которые вступят в силу с 1 июля 2024г. Речь о некоторых услугах связана с кассовым обслуживанием. В частности, будут снижены тарифы на выдачу наличных денежных средств. Сейчас тариф на выдачу купюр мелкого

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей
Вчера, 22:13 0

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей

Національний банк України анонсував чергові зміни, які вступлять в дію з 1 липня 2024 року. Мова про деякі послуги пов’язані з касовим обслуговуванням. Зокрема, буде знижено тарифи на видачу готівкових коштів. Зараз тариф на видачу купюр дрібного номіналу становить

Видео