China-Review.com.ua » Новости » Нова тема Red eye для MIUI 14 + HyperOS, яка прикрасять будь-який Xiaomi

Нова тема Red eye для MIUI 14 + HyperOS, яка прикрасять будь-який Xiaomi

Поделиться:
01 января, 2024
Автор: Admin2
1 891
0
Нова тема Red eye для MIUI 14 + HyperOS, яка прикрасять будь-який Xiaomi

Сьогодні я хочу показати вам нову роботу дизайнера Fatih, яка адаптована для двох режимів встановлення, а також для кількох версій MIUI та в тому числі для HyperOS. (З опису автора)

Прикольна завантажувальна анімація. Екран блокування візуально лаконічний, доступні камера та ліхтарик. Повідомлення відображаються коректно.


Віджет на робочому столі чомусь відкриває тільки дабл тапом (дожили)) Іконопак відмінний з накладенням. Правда адаптований не для всіх програм, але й у вічі це сильно не впадає. Кількість колонок у папках за промовчанням. Сітка робочого столу 4*6, 5*6.


На панелі повідомлень повідомлення на окремих симпатичних підкладках. У центрі управління та шторці змінені тогли та тайли. У налаштуваннях на перший погляд за замовчуванням, але деякі вкладки мають зміни вимикачів. У дзвонилці англійський номеронабирач. Фото вихідного дзвінка звичайне. Дві сім карти розділені різними кольорами.


Тест RN 10 PRO/RN 11 PRO 5G, MIUI 13/14, ANDROID 12/13. Встановилася однаково добре. Для власників дзвонилки від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються.


Дивимося колажі та ділимося своїми враженнями:

Сьогодні я хочу показати вам нову роботу дизайнера Fatih, яка адаптована для двох режимів встановлення, а також для кількох версій MIUI та в тому числі для HyperOS. (З опису автора) Сьогодні я хочу показати вам нову роботу дизайнера Fatih, яка адаптована для двох режимів встановлення, а також для кількох версій MIUI та в тому числі для HyperOS. (З опису автора) 

Тема доступна у глобальних регіонах. Після застосування рекомендується перезавантажити пристрій для коректного відображення всіх компонентів і видалення хвостів від попередньої теми.


Завантижити

Комментарии

Новости Портала
Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.
Вчера, 19:00 0

Стало известно, как рабочий стол компьютера влияет на его производительность и скорость работы.

Множество владельцев ноутбуков или стационарных компьютеров жалуются на то, что устройство слишком медленно работает. Зависает, глючит, долго загружает нужные приложения, долго включается и перезагружается.

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи
Вчера, 19:00 0

Стало відомо, як “робочий стіл” комп’ютера впливає на його продуктивність та швидкість роботи

Безліч власників ноутбуків, чи стаціонарних комп’ютерів скаржаться на те, що пристрій надто повільно працює. Зависає, глючить, довго завантажує потрібні програми, довго вмикається й перезавантажується.

Видео