China-Review.com.ua » Новости » Представлено перший автомобіль Xiaomi: всі подробиці та якісні фото

Представлено перший автомобіль Xiaomi: всі подробиці та якісні фото

Поделиться:
28 декабря, 2023
Автор: Admin2
1 227
0
Представлено перший автомобіль Xiaomi: всі подробиці та якісні фото

Компанія Xiaomi представила свій перший автомобіль, який отримав назву Xiaomi SU7.

Xiaomi SU7 позиціонується як потужний та екологічний седан C-класу з найнижчим у світі коефіцієнтом лобового опору Cd 0,195. Він має довжину 4997 мм, колісну базу 3000 мм, ширину 1963 мм та висоту 1440 мм. Виробник називає це «золотим перетином» щодо співвідношення цих характеристик.


Автомобіль оснащений фарами, в яких використовується адаптивна конструкція фар ADB з 4 лінзами та 12-піксельною матрицею, яка може інтелектуально регулюватися залежно від змін освітленості, забезпечуючи відмінне освітлення під час руху у нічний час. Надширококутне освітлення на 160 ° (по 80 ° з кожного боку) забезпечує чітку видимість поверхні дороги, а допоміжні ліхтарі автоматично висвітлюють внутрішню частину повороту.


Конструкція напівприхованої автомобільної ручки не тільки оптимізує аеродинамічну ефективність автомобіля, але також вирішує проблему замерзання в холодну погоду і дозволяє уникнути проблем, з якими можуть зіткнутися власники авто з висувними дверними ручками.

Представлено перший автомобіль Xiaomi: всі подробиці та якісні фото 


Xiaomi SU7 пропонує три кольори салону: Galaxy Grey, Twilight Red та Obsidian Black. Седан отримав вікна та дах сумарною площею 5,35 кв. м. Крім того, в автомобілі передбачені фізичні кнопки, класичний кермо, спортивні сидіння, динамічне навколишнє освітлення та аудіосистема Dolby.


Лей Цзюнь сказав, що автомобіль Xiaomi SU7 розганяється від 0 до 100 км/год за 2,78 секунд, має максимальну швидкість 265 км/год. Це перевищує 260 км/год у Porsche Taycan Turbo і 250 км/год у Tesla Model 3.


Xiaomi SU7 підтримує Boost та кілька режимів руху. Гальмівний шлях зі швидкості 100 км/год становить 33,3 м, що також краще, ніж 34 м у Porsche Taycan Turbo.


Xiaomi SU7 Max отримав повний привід та два мотори з максимальною потужністю 673 к.с. і максимальним моментом, що крутить, 838 Нм. Автомобіль буде оснащений двигунами Xiaomi V6 та V6.

Запас ходу Xiaomi SU7 за циклом CLTC оцінили у 800 км. Він підтримує надшвидку зарядку 800 В, за 5 хвилин можна поповнити запас ходу на 200 км, а за 15 хвилин зарядитися на 510 км, що краще ніж у Tesla Model S Plaid.

Комментарии

Новости Портала
Стали відомі точні суми штрафів, які сплачуватимуть ухилісти, і чи загрожує їм в'язниця
Вчера, 18:34 0

Стали відомі точні суми штрафів, які сплачуватимуть ухилісти, і чи загрожує їм в'язниця

Разом з оновленим законом про мобілізацію деякі нардепи хотіли і суттєво змінити покарання для тих, хто ухиляється від ТЦК. Кабмін навіть пропонував садити ухилістів на кілька років у в'язницю, а також фігурували штрафи у розмірі 200 тисяч гривень.

Стали известны точные суммы штрафов, которые будут уплачивать уклонисты, и грозит ли им тюрьма
Вчера, 18:34 0

Стали известны точные суммы штрафов, которые будут уплачивать уклонисты, и грозит ли им тюрьма

Вместе с обновленным законом о мобилизации некоторые нардепы хотели и существенно изменить наказание для уклоняющихся от ТЦК. Кабмин даже предлагал сажать уклонистов на несколько лет в тюрьму, а также фигурировали штрафы в размере 200 тысяч гривен.

Видео