China-Review.com.ua » Новости » Google відключить календар на мільйонах смартфонів

Google відключить календар на мільйонах смартфонів

Поделиться:
28 ноября, 2023
Автор: Admin2
1 290
0
Google відключить календар на мільйонах смартфонів

Штатний додаток “Google Календар” з наступного року не працюватиме на смартфонах з Android 7 на борту. Інакше ОС називається Android Nougat (“Нуга”).

Експерти з AndroidPolice виявили в новій версії календаря інформацію, згідно з якою, незабаром для роботи додатка буде потрібно оновити смартфон до Android 8.0 або пізнішої версії системи. Користуватися програмою буде неможливо, а під час запуску на екрані з’явиться таке попередження:


“Google Календар” – популярна штатна утиліта, встановлена майже на кожному Android-смартфоні. Деякі виробники оснащують свої смартфони фірмовими прошивками, де цієї програми немає, однак у більшості вона все ж таки встановлена.


На даний момент на землі мільярди Android-смартфонів, а на Android 7 припадає 2,6% користувачів. Для порівняння, Android 13 користуються 22,4% людей. Нагадаємо, Android 7 презентували у 2016 році разом із першим смартфоном Google Pixel.

Користувачам старих девайсів доведеться вирішувати проблему трьома способами:


  • оновитися до нової ОС,
  • придбати новий апарат,
  • користуватися сторонніми календарями, завантаженими з Google Play.

Комментарии

Новости Портала
Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS
Вчера, 18:33 0

Xiaomi выпустила огромный вертикальный кондиционер с поддержкой HyperOS

Очередной новинкой в ассортименте Xiaomi стал вертикальный кондиционер, вышедший под брендом Mijia. Новый Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner отличается высоким уровнем энергоэффективности, мощной подачей воздушного потока и возможностью подключения к

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS
Вчера, 18:30 0

Xiaomi випустила величезний вертикальний кондиціонер із підтримкою HyperOS

Ще однією новинкою в асортименті Xiaomi став вертикальний кондиціонер, що вийшов під брендом Mijia. Новий Mijia 3 HP Dual Outlet Vertical Air Conditioner відрізняється високим рівнем енергоефективності, потужною подачею повітряного потоку та можливістю підключення

Видео