China-Review.com.ua » Новости » Можна втратити не тільки гроші: які дані не слід зберігати на смартфоні

Можна втратити не тільки гроші: які дані не слід зберігати на смартфоні

Поделиться:
15 ноября, 2023
Автор: Admin2
884
0
Можна втратити не тільки гроші: які дані не слід зберігати на смартфоні

У сучасну цифрову епоху захист особистої інформації має вирішальне значення, оскільки збирати компрометуючі дані про людей стає дедалі легше. Важливо зберігати конфіденційну інформацію надійно, або подумки, або на знімних пристроях, які надійно зберігаються.

Будьте обережні з додатками, які запитують доступ до ваших контактів та особистих повідомлень. Хоча надійні додатки від перевірених постачальників можуть бути безпечнішими, їх слід використовувати лише тоді, коли ви повністю їм довіряєте.


Пам’ятайте про ризики, пов’язані з отриманням доступу до ваших контактів вірусами або шкідливими програмами. Такі вторгнення можуть призвести до сканування інформації, прикріпленої до ваших повідомлень, що становить значну загрозу вашій конфіденційності.


Також життєво важливо захищати фінансові дані, такі як паролі до онлайн-банкінгу та номери кредитних карток. Вони є основними цілями для кіберзлочинців. Регулярне оновлення та видалення такої конфіденційної інформації може знизити ризик фінансового шахрайства.


Крім того, утримайтеся від зберігання приватних фотографій на електронних пристроях. Знаменитості часто стають об’єктами шантажу з боку шахраїв, які використовують такі фото, що призводить до великих викупів, аби запобігти публічному викриттю. Це підкреслює важливість ретельного управління зберіганням особистого та потенційно компрометуючого контенту.

Комментарии

Новости Портала
Як відключити стеження Google на смартфонах
Вчера, 13:00 0

Як відключити стеження Google на смартфонах

Google відстежує інформацію про користувачів, але для яких цілей? Розповімо, за чим саме стежить Google, і як відключити стеження на телефоні.

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить
Вчера, 12:16 0

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить

С 1 мая в Украине будет произведен автоматический пересчет субсидий на неотопительный сезон. Большинство украинцев, имеющих субсидию, ничего не должны делать. Им не нужно никуда идти и ничего обновлять, субсидия будет автоматически начислена и выплачена наличными.

Видео