China-Review.com.ua » Новости » Нова тема Neon night для MIUI 14 порадувала всіх фанів смартфонів Xiaomi

Нова тема Neon night для MIUI 14 порадувала всіх фанів смартфонів Xiaomi

Поделиться:
12 ноября, 2023
Автор: Admin2
1 418
0
Нова тема Neon night для MIUI 14 порадувала всіх фанів смартфонів Xiaomi

Нова неонова робота дизайнера Amey Patil адаптована для двох режимів встановлення та змінює багато програм крім основних. Тема настільки гарна в обох режимах, що обов'язково знайде своїх шанувальників.

 Зміни кольорів внесені до WhatsApp, браузер Opera, календар і дзвонилку/повідомлення/контакти MIUI. Крім цього чудово виглядають будильник, безпека, провідник, калькулятор, нотатки, пошта Gmail та інші.


Майже всі компоненти теми виконані в бірюзово-бузкових тонах починаючи від екрану налаштувань і закінчуючи екраном вимкнення. Досконало відпрацьовано центр управління і взагалі весь рядок стану. Робота виконана на *ура *, за що величезний респект автору! І не забудьте зайти в основні налаштування локскрину, тому що там можна змінити розташування, колір та стиль відображення часу та дати. Також можна заблюрити шпалери, змінити розташування та колір тексту заряджання та текст розблокування. Вимкнути динамічний спектр у муз.плеєрі та інше...


Тест на RN 11 PRO 5G/RN 10 PRO, MIUI 14, ANDROID 13. В обох режимах застосувалася чудово і виглядає просто чудово своїми неоновими фарбами, які добре і вміло підібрані. Усі зміни ви побачите на прикріплених колажах, тому для довгого опису не бачу сенсу. Для власників дзвонилки від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються.
Скріншотів багато, дивимося:

Нова тема Neon night для MIUI 14 порадувала всіх фанів смартфонів Xiaomi Нова тема Neon night для MIUI 14 порадувала всіх фанів смартфонів Xiaomi Нова тема Neon night для MIUI 14 порадувала всіх фанів смартфонів Xiaomi 


Тема доступна у глобальних регіонах. Після застосування рекомендується перезавантажити пристрій.
Завантажити

Комментарии

Новости Портала
Як відключити стеження Google на смартфонах
Сегодня, 13:00 0

Як відключити стеження Google на смартфонах

Google відстежує інформацію про користувачів, але для яких цілей? Розповімо, за чим саме стежить Google, і як відключити стеження на телефоні.

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить
Сегодня, 12:16 0

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить

С 1 мая в Украине будет произведен автоматический пересчет субсидий на неотопительный сезон. Большинство украинцев, имеющих субсидию, ничего не должны делать. Им не нужно никуда идти и ничего обновлять, субсидия будет автоматически начислена и выплачена наличными.

Видео