China-Review.com.ua » Новости » Ілон Маск запропонував Марку Цукербергу нову назву для Facebook

Ілон Маск запропонував Марку Цукербергу нову назву для Facebook

Поделиться:
02 ноября, 2023
Автор: Admin2
2 164
0
Ілон Маск запропонував Марку Цукербергу нову назву для Facebook

Засновник компаній Tesla і SpaceX , а також власник X (Twitter) Ілон Маск запропонував главі Meta Марку Цукербергу мільярд доларів за перейменування Facebook у Faceboob. Про це повідомляє видання The Babylon Bee.

Маск вважав свою пропозицію надзвичайно дотепною. На його думку, такий ребрендинг зробив би користувачів Facebook значно щасливішим.


«Я вже записав кілька чудових ідей нового логотипу сайту. На мою думку, вони досить гарні. Просто намагаюся принести небагато користі людству», – заявив Маск.


За даними The Babylon Bee, Цукерберг не проігнорував пропозицію конкурента та відреагував на нього у своїй соцмережі Threads. Він зізнався, що спочатку хотів пройти повз цей жарти, але потім задумався над пропозицією Маска.


«Я б збрехав, якби сказав, що не задумався про це ні на мить. У Faceboob справді щось є…» – написав Цукерберг.

Комментарии

Новости Портала
Украинцам разрешат отменять обмен долларов: как вернуть гривны
Сегодня, 17:45 0

Украинцам разрешат отменять обмен долларов: как вернуть гривны

Согласно правилам Национального банка, украинцы имеют право на так называемый «обратный обмен валюты». Это означает, что вы можете вернуть только что купленные иностранные деньги (например, доллары) и получить обратно гривны. Однако, важно помнить, что на такую

Українцям дозволять скасовувати обмін доларів: як повернути гривні
Сегодня, 17:44 0

Українцям дозволять скасовувати обмін доларів: як повернути гривні

Згідно з правилами Національного банку, українці мають право на так званий «зворотний обмін валюти». Це означає, що ви можете повернути щойно куплені іноземні гроші (наприклад, долари) і отримати назад гривні. Однак важливо пам'ятати, що на таку операцію відведено

Видео