China-Review.com.ua » Новости » Виробник смартфонів почав продавати пиво

Виробник смартфонів почав продавати пиво

Поделиться:
06 октября, 2023
Автор: Admin2
1 133
0
Виробник смартфонів почав продавати пиво

Стартап Nothing, відомий своїми смартфонами та навушниками, запустив у продаж пиво. Поки що напій доступний для покупки тільки у Великій Британії на сайті бренду .



Вперше про пиво від технологічної компанії стало відомо 1 квітня 2022 року. Тоді в соціальних мережах Nothing було опубліковано зображення мінімалістичної банки пива з логотипом бренду та написом Beer (5,1%). Користувачі мережі сприйняли цю публікацію як першоквітневий жарт.


Однак у жовтні 2023 року на сайті Nothing з’явився прес-реліз, у якому йдеться про початок продажу хмільного напою, виробленого спільно з броварнею Freetime Beer Company. Нефільтроване світле рисове пиво продається в упаковці з шести банок за ціною £20.

У Nothing мають намір розширити кількість країн, в яких продаватиметься Beer (5,1%), проте їх список поки не наводиться.

Компанія Nothing була заснована Карлом Пеєм – співзасновником і колишнім главою OnePlus. Серед інвесторів нового бренду значаться творець iPod Тоні Фаделл, співзасновник Twitch Кевін Лін, гендиректор Reddit Стів Хаффман та популярний блогер Кейсі Найстет.

Комментарии

Новости Портала
Як відключити стеження Google на смартфонах
Сегодня, 13:00 0

Як відключити стеження Google на смартфонах

Google відстежує інформацію про користувачів, але для яких цілей? Розповімо, за чим саме стежить Google, і як відключити стеження на телефоні.

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить
Сегодня, 12:16 0

С 1 мая украинцам будут раздавать наличные денежные средства на оплату коммуналки: как получить

С 1 мая в Украине будет произведен автоматический пересчет субсидий на неотопительный сезон. Большинство украинцев, имеющих субсидию, ничего не должны делать. Им не нужно никуда идти и ничего обновлять, субсидия будет автоматически начислена и выплачена наличными.

Видео