China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi 14 отримає швидку зарядку потужністю 90 Вт

Xiaomi 14 отримає швидку зарядку потужністю 90 Вт

Поделиться:
29 сентября, 2023
Автор: Admin2
1 238
0
Xiaomi 14 отримає швидку зарядку потужністю 90 Вт

Виробники мобільних пристроїв та іншої електроніки останніми роками активно працюють над підвищенням швидкості заряджання. Це пов'язано з зростаючими потребами та очікуваннями звичайних користувачів, а також з розвитком технологій, що дозволяють досягти більш високих швидкостей заряджання.

 Основний сенс підвищення швидкості зарядки полягає у підвищенні зручності та ефективності використання пристроїв. Швидка зарядка дозволяє користувачеві швидко відновити заряд свого пристрою та продовжити його використання без тривалих перерв. Це особливо важливо в наш час, коли смартфони та планшети є невід'ємною частиною нашого повсякденного життя, і ми все більше залежимо від них для роботи, спілкування та розваг.




Однак існують і деякі потенційні мінуси від занадто великої швидкості зарядки, які виробники повинні враховувати. По-перше, швидке заряджання може призвести до підвищеного нагрівання пристрою. Також в деяких ситуаціях занадто швидка (потужна) зарядка може призвести до досить швидкого зношування акумулятора, проте виробник намагається уникати цього, поступово зменшуючи потужність ближче до повної зарядки акумулятора. Сьогодні з'явилася інформація, що базова версія Xiaomi 14 з наступної флагманської лінійки смартфонів отримає зарядку потужністю 90 Вт, інформація про це з'явилася на китайському сайті сертифікації пристроїв. Місткість смартфона, як і інші характеристики поки що залишаються таємницею. Реліз лінійки Xiaomi 14 відбудеться у жовтні чи листопаді цього року, чекати залишилося не так вже й довго.

Комментарии

Новости Портала
Изменены тарифы на выдачу наличных денег
Вчера, 22:14 0

Изменены тарифы на выдачу наличных денег

Национальный банк Украины анонсировал очередные изменения, которые вступят в силу с 1 июля 2024г. Речь о некоторых услугах связана с кассовым обслуживанием. В частности, будут снижены тарифы на выдачу наличных денежных средств. Сейчас тариф на выдачу купюр мелкого

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей
Вчера, 22:13 0

Змінено тарифи на видачу готівкових грошей

Національний банк України анонсував чергові зміни, які вступлять в дію з 1 липня 2024 року. Мова про деякі послуги пов’язані з касовим обслуговуванням. Зокрема, буде знижено тарифи на видачу готівкових коштів. Зараз тариф на видачу купюр дрібного номіналу становить

Видео