China-Review.com.ua » Новости » Українські фани Windows 7 тепер можуть запустити її прямо у браузері

Українські фани Windows 7 тепер можуть запустити її прямо у браузері

Поделиться:
01 сентября, 2023
Автор: Admin2
2 730
0
Українські фани Windows 7 тепер можуть запустити її прямо у браузері

Хоча Windows 11 існує вже два роки, напевно, є люди, які досі з ностальгією згадують майже чотирнадцятирічну Windows 7. Якщо хочеться на хвилинку повернутися в цю версію операційної системи з круглою кнопкою «Пуск», можна скористатися онлайн-симулятором Win7 .

Розробники досить гумористично поставилися до користувачів із блокувальниками реклами. Якщо ви відкриєте сторінку з “адблоком”, побачите “синій екран смерті” з повідомленням про помилку ERROR_ADBLOCKER_DETECTED. Просто відключіть блокувальник і віртуальна машина завантажиться без проблем.


Після завантаження з’явиться класичний екран входу до системи. Можна увійти як гість, створити новий обліковий запис або використовувати реальний обліковий запис Google (у цьому випадку фотографія вашого профілю відображатиметься в меню «Пуск»). Після пролунає знайомий звук, і через кілька секунд завантажиться робочий стіл Windows 7.


З меню “Пуск” можна запустити деякі легендарні програми, наприклад “Калькулятор”, “Блокнот”, “Програвач Windows Media”, “Paint”, і чотири гри, включаючи безсмертні “Пасьянс” та “Сапер”.

На панелі керування доступний вибір мови та налаштування зовнішнього вигляду системи – наприклад, можна переключитися із сучасної на той момент теми Aero на Windows Classic. Також є працюючий веб-браузер, що дозволяє навіть вибрати між Google Chrome і Internet Explorer.


Для повного занурення скористайтеся можливістю перемикання вікна браузера в повноекранний режим. Для цієї мети служить плаваюча кругла кнопка Assistive Controls у правій частині екрану. Виберіть опцію «Fullscreen» і відчуєте, ніби ваш комп’ютер повернувся на чотирнадцять років тому.


Потрібно констатувати, що це дуже вдалий симулятор. Однак є низка обмежень – крім того, що доступні не всі можливості налаштування, у віртуальну систему не можна встановлювати додаткові програми.

Комментарии

Новости Портала
Skyworth выпустила 100-дюймовый телевизор с 210-ваттным звуком
Вчера, 21:04 0

Skyworth выпустила 100-дюймовый телевизор с 210-ваттным звуком

Китайская компания Skyworth представила новый интерьерный телевизор класса Wallpaper TV — 100A7E Pro. Устройство получило огромный 100-дюймовый экран, ультратонкий корпус и эстетичную рамку, скрывающую провода и придающую ему вид картины.

Skyworth випустила 100-дюймовий телевізор із 210-ватним звуком
Вчера, 21:00 0

Skyworth випустила 100-дюймовий телевізор із 210-ватним звуком

Китайська компанія Skyworth представила новий інтер'єрний телевізор класу Wallpaper TV - 100A7E Pro. Пристрій отримав величезний 100-дюймовий екран, ультратонкий корпус і естетичну рамку, що приховує дроти і надає йому вигляду картини.

Видео