China-Review.com.ua » Новости » Ще два смарнтфони Xiaomi отримаютьMIUI 15

Ще два смарнтфони Xiaomi отримаютьMIUI 15

Поделиться:
10 июля, 2023
Автор: Admin2
1 587
0
Ще два смарнтфони Xiaomi отримаютьMIUI 15

До виходу наступної версії фірмового інтерфейсу MIUI 15 ще досить багато часу, проте, різна інформація вже починає з'являтися в мережі. Авторитетний китайський блогер та інсайдер Digital Chat Station опублікував інформацію, згідно з якою наступні смартфони компанії Redmi Note 13 та Xiaomi 14 "з коробки" працюватимуть на MIUI 15.

Якщо вірити попередньою інформацією, MIUI 15 зможе порадувати користувачів підвищенням загальної продуктивності, більш плавним та швидким багатозадачним режимом роботи, а також суттєвим підвищенням безпеки. І хоча поліпшення та нововведення наступної версії прошивки поки не оголошені на офіційному рівні, ми також маємо право очікувати на покращення ігрового режиму, більш зручного та функціонального застосування камери, покращення енергоефективності смартфонів під управлінням оболонки MIUI 15. Оскільки MIUI 13 та MIUI 14 були анонсовані в самому кінці 2021 і 2022 року відповідно, наступна версія інтерфейсу користувача буде доступна, швидше за все, в грудні. Етап розповсюдження буде розбитий на кілька хвиль, першими познайомитись із MIUI 15 зможуть жителі Піднебесної, після цього відбудеться міжнародний анонс.

Комментарии

Новости Портала
Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры
18 мая, 2024 0

Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры

Министерство цифровой трансформации обнародовало инструкцию о том, как обновить данные военного учета в Центре предоставления административных услуг (ЦНАП) без посещения ТЦК.

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри
18 мая, 2024 0

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри

Міністерство цифрової трансформації оприлюднило інструкцію про те, як оновити дані військового обліку в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) без відвідування ТЦК.

Видео