China-Review.com.ua » Новости » Українцям розповіли про ознаку злому домашнього Wi-Fi

Українцям розповіли про ознаку злому домашнього Wi-Fi

Поделиться:
25 апреля, 2023
Автор: Admin2
1 965
0
Українцям розповіли про ознаку злому домашнього Wi-Fi

Падіння швидкості інтернет-з’єднання при зростанні обсягу споживаного трафіку вказує на можливе зламування домашнього Wi-Fi.

«Є два показники, за якими можна дізнатися про підключення сторонніх осіб до вашої домашньої мережі: швидкість та трафік. Якщо швидкість стабільно падає, а трафік стабільно зростає, то хтось, дізнавшись ваш пароль, підключився до вашого Wi-Fi», – заявляють фахівці.
 
 
Експерти зазначають, що перевірити наявність несанкціонованого підключення до точки Wi-Fi можна через веб-інтерфейс роутера, який відкривається під час введення IP-адреси пристрою в адресний рядок браузера. Дізнатися IP-адресу роутера можна через властивості підключення.
 
Уникнути «крадіїв інтернету» порівняно просто. Для цього, зазначив він, потрібно змінити стандартний логін та пароль від роутера та точки доступу, а також не забувати періодично їх оновлювати.

Комментарии

Новости Портала
iPhone теперь будет предупреждать пользователей о слежке
Сегодня, 18:31 0

iPhone теперь будет предупреждать пользователей о слежке

Apple выпустила iOS 17.5, представив новую функцию под названием «Обнаружение нежелательных трекеров местоположения», предупреждающую пользователей iPhone о потенциальной слежке.

iPhone тепер буде попереджати користувачів про стеження
Сегодня, 18:30 0

iPhone тепер буде попереджати користувачів про стеження

Apple випустила iOS 17.5, представивши нову функцію під назвою «Виявлення небажаних трекерів місцезнаходження», яка попереджає користувачів iPhone про потенційне стеження.

Видео