China-Review.com.ua » Новости » Представлений Xiaomi Mi Band 8 – не фітнес-браслет, але модний аксесуар

Представлений Xiaomi Mi Band 8 – не фітнес-браслет, але модний аксесуар

Поделиться:
18 апреля, 2023
Автор: Admin2
2 014
0
Представлений Xiaomi Mi Band 8 – не фітнес-браслет, але модний аксесуар

Xiaomi сьогодні офіційно представила Mi Band 8 (він же Xiaomi Smart Band 8) тепер це не просто фітнес-браслет, а справжній модний аксесуар. Так, компанія пропонує носити його на ланцюжку на шиї.

Для Mi Band 8 розроблена нова система кріплення ремінців та ланцюжків – знімаються та встановлюються вони за лічені секунди. Варіантів фірмових ремінців багато, і вони набагато різноманітніші за ремінці для попередника (крім металевого ланцюжка передбачений металеві браслет, шкіряний або тканинний ремінці).

 


Корпус Mi Band 8 новий і металевий, можливо, систему кріплення ремінців поміняли в тому числі і через новий корпус. Mi Band 8 отримав датчики ЧСС та SpO2. Xiaomi каже, що пристрій дозволяє контролювати артеріальний тиск. Під час прем'єри акцент зробили на двох нових режимах – бігу та боксу. Принцип роботи другого наочно демонструє нижче. Загалом пристрій підтримує понад 150 режимів тренувань.

Mi Band 8 отримав магнітну зарядку, підтримується режим швидкого заряджання (повністю пристрій заряджається за годину). Максимальна автономність – 16 діб, у разі використання (AoD) автономність становитиме 6 діб.


Вартість звичайної версії Xiaomi Mi Band 8 для перших покупців – 35 доларів, варіант із підтримкою NFC трохи дорожчий – 40,5 долара.

Комментарии

Новости Портала
Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры
Вчера, 17:25 0

Обновление данных без похода в ТЦК: гайд от Мницифры

Министерство цифровой трансформации обнародовало инструкцию о том, как обновить данные военного учета в Центре предоставления административных услуг (ЦНАП) без посещения ТЦК.

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри
Вчера, 17:24 0

Оновлення даних без походу в ТЦК: гайд від Мніцифри

Міністерство цифрової трансформації оприлюднило інструкцію про те, як оновити дані військового обліку в Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) без відвідування ТЦК.

Видео