China-Review.com.ua » Новости » Telegram встановив обмеження на кількість повідомлень у чатах

Telegram встановив обмеження на кількість повідомлень у чатах

Поделиться:
23 марта, 2023
Автор: Admin2
1 485
0
Telegram встановив обмеження на кількість повідомлень у чатах

Telegram, популярний додаток, має певні обмеження на кількість повідомлень, дозволених у чатах і розмовах. Коли ці ліміти перевищуються, програма автоматично видаляє найстаріші повідомлення, щоб звільнити місце для нових.

Керування сховищем повідомлень у Telegram
Користувачі мають доступ до двох окремих “скриньок” для зберігання повідомлень у додатку. Перша скринька призначена для групових чатів і розмов, де користувачі мають можливість відповідати. Друга скринька зарезервована для каналів, де користувачі не можуть відповідати.
 
 
Кожна скринька може вмістити приблизно 3 мільйони повідомлень, при цьому один канал або чат може вмістити максимум 1 мільйон повідомлень. Щоб визначити залишковий обсяг повідомлень, користувачі можуть вибрати “Пошук” в діалоговому меню і ввести “+” або “-“. Загальна кількість отриманих і відправлених повідомлень буде відображена над віртуальною клавіатурою.
 
 
Якщо кількість повідомлень далека від позначки в 1 мільйон, немає причин для занепокоєння. Telegram автоматично почне видаляти старі повідомлення в міру необхідності. Однак, якщо кількість повідомлень наближається до межі, користувачам варто подумати про використання функції архівування чату, щоб зберегти важливі розмови.
 
 
Що таке Telegram?
Telegram – це хмарний сервіс обміну миттєвими повідомленнями та голосового зв’язку через IP, пріоритетами якого є безпека та швидкість. Запущений у 2013 році, він набув популярності завдяки таким функціям, як наскрізне шифрування, самознищення повідомлень і підтримка великих групових чатів. Завдяки зручному інтерфейсу та увазі до конфіденційності, Telegram став платформою для обміну повідомленнями для мільйонів користувачів по всьому світу.

Комментарии

Новости Портала
Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad
Вчера, 23:41 0

Apple представила програму для професійної зйомки відео на iPhone і iPad

Apple разом з релізом нових планшетів серії Air та Pro представила програму з можливістю ручного контролю відеозйомки на iPhone та iPad. Професійний режим виявився другорядною функцією програми, а основною стала робота в парі з відеоредактором Final Cut Pro.

Xiaomi показала термос на 500 мл с шестичасовой «выносливостью»
Вчера, 23:40 0

Xiaomi показала термос на 500 мл с шестичасовой «выносливостью»

Xiaomi представила термос Mijia Light Enjoy Thermal Flask. Он создан для сохранения оригинальной температуры напитков и вмещает в себя до 500 мл жидкости. Также он представлен в нескольких цветах и продаётся по цене менее 15 долларов.

Видео