China-Review.com.ua » Новости » Полегшуємо побут: новинки для комфортнішого життя від Xiaomi та Redmi

Полегшуємо побут: новинки для комфортнішого життя від Xiaomi та Redmi

Поделиться:
Сегодня, 16:06
Автор: Admin2
52
0
Полегшуємо побут: новинки для комфортнішого життя від Xiaomi та Redmi

Маркетплейс Алло представляє українцям інноваційні новинки, що полегшують повсякдення. Впродовж вересня на сайті та у мобільному застосунку з'явилися нові товари для розумного будинку та комфортнішого життя з АІоТ-екосистеми Xiaomi – роутери, телевізори, мультипечі, пилососи та монітори Xiaomi, а також навушники та смартгодинники Redmi. 


 

  • Дві нові моделі роутерів  Xiaomi Mesh System AC1200 та Xiaomi Mesh System AX3000 NE з вбудованими антенами забезпечать покриття Wi-Fi в усьому помешканні, усуваючи зони слабкого прийому сигналу раз і назавжди. Вартість новинок становить 1599 гривень та 2499 гривень відповідно.

 

  • Телевізори серій Xiaomi TV A 2025 та Xiaomi TV A Pro 2025 гарантують новий рівень та досвід перегляду фільмів, концертів, мультиків чи документального кіно. Телевізори серії Xiaomi TV А 2025 мають LED-матрицю, а у моделей серії Xiaomi TV А Pro 2025 – QLED-матриця, яка реалістично передає кольори, а також потужні динаміки для відтворення кожного звука. А про дозвілля подбає Google TV. Новинки доступні за ціною від 25 999 гривень до 36 999 гривень – вартість залежить від діагоналі екрана.

 

  • Мультипечі Xiaomi Smart Air Fryer 5.5L та Xiaomi Smart Air Fryer 4.5L створені для зручного та швидкого приготування їжі без зайвого жиру з мінімальною участю користувача. У моделей інтелектуальна система контролю температури. Інгредієнти страви навіть не потрібно перевертати, але при цьому можна спостерігати за процесом приготування. Придбати мультипечі можна за 6499 чи 5499 гривень залежно від об’єму – 5,5 чи 4,5 літра відповідно.

 

  • Роботи-пилососи нового покоління Xiaomi Robot Vacuum S20 та Xiaomi Robot Vacuum S20+ забезпечують розумне щоденне прибирання оселі. Вони здатні одночасно здійснювати сухе та вологе прибирання. Новинки приберуть пил та застарілий бруд, шерсть тварин, розлиту каву чи сухе сміття. Тривала автономність та потужна сила всмоктування допомагають підтримувати ідеальну чистоту. Вартість Xiaomi Robot Vacuum S20 становить 9 999 гривень, а Xiaomi Robot Vacuum S20+ можна придбати за 15 999 гривень. 

 

  • Ігрові монітори Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i та Xiaomi Gaming Monitor G24i забезпечать під час проходження місій і рейдів приголомшливі візуальні ефекти, адже відображають кожну деталь, максимально занурюючи у дійство на екрані. Монітори доступні за 14 499 гривень та 4799 гривень відповідно.

 

  • Бездротові навушники Redmi Buds 6 Active, Redmi Buds 6 Lite та Redmi Buds 6 Play забезпечують повне занурення у звук та комфорт нового рівня. З ними можна насолоджуватися музикою до 38 годин. У новинок – комфортна посадка, зручне керування та чудова звукоізоляція. Залежно від способу життя можна вибрати різні кольори та моделі за ціною 699, 1199 та 1299 гривень відповідно. 

 

  • Смартгодинники Redmi Watch 5 Active та Redmi Watch 5 Lite відстежують стан здоров'я, моніторять сон, рахують подолану відстань та підтримують понад 140 спортивних режимів.  Смартгодинники мають захист IPX8, а працюють на одному заряді понад 2 тижні. З ними можна підкреслити індивідуальний стиль і не пропускати важливі дзвінки, листи та повідомлення. Вибирайте модель до душі за 1699 чи 2299 гривень.

 

Новинки можна оглянути дистанційно завдяки сервісу відеоконсультацій з 10:00 до 20:00, відповідна кнопка знаходиться на картці товару. Експерт Алло продемонструє модель, що зацікавила, та розповість про основні її характеристики та переваги. 

Комментарии

Новости Портала
Полегшуємо побут: новинки для комфортнішого життя від Xiaomi та Redmi
Сегодня, 16:06 0

Полегшуємо побут: новинки для комфортнішого життя від Xiaomi та Redmi

Маркетплейс Алло представляє українцям інноваційні новинки, що полегшують повсякдення. Впродовж вересня на сайті та у мобільному застосунку з'явилися нові товари для розумного будинку та комфортнішого життя з АІоТ-екосистеми Xiaomi – роутери, телевізори,

Названы опасные места для дисплея смартфона в квартире и доме
Вчера, 18:00 0

Названы опасные места для дисплея смартфона в квартире и доме

Многие имеют привычку класть смартфон на подоконник или оставлять на улице. Жители частных домов иногда забывают свой гаджет где-то на качелях. Но такая привычка опасна, особенно в теплое время года. Это казалось бы безвредное действие может привести к серьезным

Видео