China-Review.com.ua » Новости » Київстар розпочав осінню зміну тарифів: вартість сподобається не всім

Київстар розпочав осінню зміну тарифів: вартість сподобається не всім

Поделиться:
02 сентября, 2024
Автор: Admin2
1 475
0
Київстар розпочав осінню зміну тарифів: вартість сподобається не всім

Мобільний оператор Київстар з 1 вересня змінив умови деяких тарифних планів. Абоненти вже почали скаржитися на незручність та зростання вартості.



Які тарифи змінились?
Зміни торкнулися таких популярних тарифів, як LOVE UA База, LOVE UA Контракт, LOVE UA Світло 2023, LOVE UA Світло 2023 із Суперсилою Економія та Максимальний Безлім 2019. Зокрема, в деяких тарифах збільшилася кількість хвилин для дзвінків та обсяг. Також у тарифі Максимальний Безлім 2019 додалися нові додаткові послуги (суперсили).


Чому змінилися тарифи?
Компанія Київстар пояснює ці зміни зростанням споживання мобільного інтернету. Щоб забезпечити якісну зв'язок та розширювати мережу, оператору необхідно інвестувати більше коштів. Тому було ухвалено рішення скорегувати вартість тарифів. До того ж така практика є нормальною і кожні кілька років тарифи доповнюють чи змінюють. Однак цього разу змінилася не лише вартість, а й наповнення. Користувачі отримають більше ГБ та можливість підключити суперсилу.


Як дізнатися про зміни у своєму тарифі?
Усі абоненти, яких торкнулися зміни, отримають SMS-повідомлення з детальною інформацією про нові умови та вартість тарифу щонайменше за 7 днів до набрання чинності.


  • Також дізнатися про зміни можна:
  • Зателефонувавши за безкоштовним номером 477*9.
  • Мобільний додаток “Мій Київстар”.


Як перевірити, за що знімають кошти?


Якщо у вас виникли питання щодо нарахувань на вашому рахунку, ви можете самостійно перевірити деталізацію витрат:


  • За допомогою USSD-команди 10001*2#.
  • В особистому кабінеті на сайті Київстар.
  • Додаток “Мій Київстар”.
  • Зателефонувавши за номером 466*66.


Додамо, що відповідно до чинного законодавства, кожен абонент має право отримати від оператора розшифрований рахунок за будь-який період. Ця послуга безкоштовна. Розшифрований рахунок містить детальну інформацію про всі надані послуги та їхню вартість. Отже, якщо у вас виникли сумніви, можете подати запит.


Комментарии

Новости Портала
Повестка в почтовом ящике – не приговор: когда можно не реагировать на вызов в ТЦК
Вчера, 21:48 0

Повестка в почтовом ящике – не приговор: когда можно не реагировать на вызов в ТЦК

В Украине во время действия военного положения мужчины соответствующего возраста могут получить повестку не только на улице или на работе, а даже у себя дома. Однако немногие знают, какие правила отправки повесток по почте и в каком случае такую ​​можно

Повістка у поштові скриньці - не вирок: коли можна не реагувати на виклик до ТЦК
Вчера, 21:47 0

Повістка у поштові скриньці - не вирок: коли можна не реагувати на виклик до ТЦК

В Україні під час дії воєнного стану чоловіки відповідного віку можуть отримати повістку не тільки на вулиці чи на роботі, а навіть у себе вдома. Проте мало хто знає, які правила відправки повісток поштою та в якому випадку таку можна безкарно проігнорувати виклик

Видео