China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi випустила під брендом Mijia чотиридверний холодильник

Xiaomi випустила під брендом Mijia чотиридверний холодильник

Поделиться:
03 июля, 2024
Автор: Admin2
968
0
Xiaomi випустила під брендом Mijia чотиридверний холодильник

Компанія Xiaomi представила в рамках своєї екосистеми Mijia новий чотиридверний холодильник, що одержав відповідну назву Mijia Fresh Storage Ice Crystal.


Чотири дверцята новинки мають 3,2-мілімітрові художні скляні панелі, які легко очищаються. При цьому виробник стверджує, що дане зносостійке покриття і на ньому не збираються жир і бруд.


Холодильник Fresh Storage Ice Crystal має об'єм зберігання 439 літрів – місткість холодильної частини становить 260 літрів, а морозильної камери – 154 літри. Також є відсік об'ємом 25 літрів для дитячого харчування.


Тут варто відзначити, що в холодильній частині використовується технологія циркуляції повітряного охолодження на 360 градусів, що дозволяє досягти швидкого та рівномірного охолодження без необхідності розморожування.


Потужність заморожування досягає 7 кг за 12 годин і використовує компресор з частотою, що регулюється, у поєднанні з тихим вентилятором, частота обертання якого також автоматично регулюється. Гарантію на компресор холодильника встановлено в 10 років.

Вага холодильника становить 86 кг, а його габаритні розміри не перевищують 825 х 680 х 2030 мм за шириною, глибиною та висотою відповідно. Керувати пристроєм можна через фірмову програму Mijia або за допомогою голосового помічника XiaoAi. Підтримується також технологія HyperOS Connect.


Mijia Fresh Storage Ice Crystal вже доступний для придбання в Китаї за ціною близько $550, але на старті продажів він коштуватиме покупцям $480.

Комментарии

Новости Портала
Журналисты поиграли в S.T.A.L.K.E.R. 2 и поделились впечатлениями
Вчера, 23:00 0

Журналисты поиграли в S.T.A.L.K.E.R. 2 и поделились впечатлениями

Первыми впечатлениями от игры стало то, что она сразу погружает игрока в напряженный геймплей. Открытый мир становится доступен достаточно быстро. Игроки получают возможность свободно исследовать Зону и не следовать строго сюжету. Журналисты отметили, что

Журналісти пограли в S.T.A.L.K.E.R. 2 і поділились враженнями
Вчера, 23:00 0

Журналісти пограли в S.T.A.L.K.E.R. 2 і поділились враженнями

Першими враженнями від гри стало те, що вона одразу занурює гравця в напружений геймплей. Відкритий світ стає доступний досить швидко. Гравці отримують можливість вільно досліджувати Зону і не слідувати строго за сюжетом. Журналісти зазначили, що S.T.A.L.K.E.R. 2

Видео