China-Review.com.ua » Новости » Xiaomi анонсувала розумний чайник із підтримкою HyperOS Connect

Xiaomi анонсувала розумний чайник із підтримкою HyperOS Connect

Поделиться:
25 июня, 2024
Автор: Admin2
845
0
Xiaomi анонсувала розумний чайник із підтримкою HyperOS Connect

Xiaomi представила чергову новинку для дому в особі розумного чайника Mijia Smart Multifunctional Health Kettle P1 або просто Kettle P1, що підтримує технологію HyperOS Connect для легкого та швидкого підключення до смартфону.

Потрібно відзначити, що Mijia P1 помітно відрізняється від інших розумних чайників для заварювання своїми широкими можливостями, здатний не тільки підтримувати встановлену температуру, але і "знає" близько 50 різних рецептів по заварці чаю та інших гарячих напоїв, які можна знайти в додатку.


Чаша чайника, виготовлена ​​з боросилікатного скла з ситечком зі сталі 316L, розрахована на 1,8 літра води, а нагрівальний елемент у вигляді керамічної пластини має потужність 1000 Вт.


Причому виробник звертає увагу на те, що корпус "заварника", нагрівальна пластина, чаша та сито виготовлені відповідно до найвищих стандартів безпеки, що дозволяють поводитися з харчовими продуктами без будь-якого забруднення.


Після кип'ятіння пристроїв здатне утримувати температуру води в межах від 40°C до 90°C, що дозволяє суворо дотримуватися рецептів приготування чаю або напою, а також є цілодобове автоматичне збереження тепла.


Керувати чайником Mijia Smart Multifunctional Health Kettle P1, як і багатьма подібними пристроями від Xiaomi та Mijia, можна за допомогою спеціальної програми або вручну.


Оформити замовлення на новинку можна на краудфандинговому майданчику Xiaomi Youpin до 26 червня за ціною 179 юанів або близько $25. В даний час інформація про глобальну доступність Kettle P1 відсутня.

Комментарии

Новости Портала
Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции
06 сентября, 2024 0

Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции

Заявление Павла Дурова было опубликовано в его открытом канале в Telegram. В нем он рассказал, что французская полиция допрашивала его в течение четырех дней после прибытия в Париж. По словам основателя Telegram, он мог понести личную ответственность за незаконное

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції
06 сентября, 2024 0

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції

Заяву Павла Дурова було опубліковано в його відкритому каналі в Telegram. У ній він розповів, що французька поліція допитувала його протягом чотирьох днів після прибуття в Париж. За словами засновника Telegram, він міг понести особисту відповідальність за незаконне

Видео