China-Review.com.ua » Новости » Топ найкращих недорогих планшетів на червень 2024 року

Топ найкращих недорогих планшетів на червень 2024 року

Поделиться:
21 июня, 2024
Автор: Admin2
1 091
0
Топ найкращих недорогих планшетів на червень 2024 року

Редакція ресурсу TechRadar назвала найкращі недорогі планшети, які можна придбати просто зараз.

На першому місці iPad 9-го покоління з 10,2-дюймовим дисплеєм і потужним процесором A13 Bionic. Це модель, випущена, в 2021 році, як і раніше, може похвалитися хорошою продуктивністю. Крім того, у девайса дуже гідний екран.


На другому місці досить свіжий Amazon Fire HD 10, представлений у 2023 році. Це чудовий вибір для стримінгу відео, ігор та серфінгу мережею.


Samsung Galaxy Tab A8 з Unisoc Tiger T618 всередині на третій сходинці, як один з найкращих недорогих планшетів під управлінням операційної системи Android. Він у міру швидкий і з дуже хорошим екраном.


Замикає топ-4 компактний Amazon Fire HD 8 Plus з 8-дюймовим екраном. Це найлегший планшет у рейтингу, важить лише 355 г.

Комментарии

Новости Портала
Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции
06 сентября, 2024 0

Дуров впервые прокомментировал свое задержание во Франции

Заявление Павла Дурова было опубликовано в его открытом канале в Telegram. В нем он рассказал, что французская полиция допрашивала его в течение четырех дней после прибытия в Париж. По словам основателя Telegram, он мог понести личную ответственность за незаконное

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції
06 сентября, 2024 0

Дуров уперше прокоментував своє затримання у Франції

Заяву Павла Дурова було опубліковано в його відкритому каналі в Telegram. У ній він розповів, що французька поліція допитувала його протягом чотирьох днів після прибуття в Париж. За словами засновника Telegram, він міг понести особисту відповідальність за незаконне

Видео